Anahtar Kelimeler: Bakın Başkan almış!

Bakın Başkan ne almış!

Bakın Başkan ne almış!

Beytülmala dokunmayan adam ha…!

Dairesinin fiyatı 70 milyon lira!

 

Kırıkkale’de kimsede 

bu fiyata mülk yok!

 

Altını yere koymadığınız adam bakın şimdi nerede?

 

Babandan miras mı kaldı?

 

Seçim sonuçlarını görünce Pazar akşamı saat 10:30’da Kırıkkale’yi terk ettiği öğrenilen ve o günder beri de haber alınamayan eks Başkan Mehmet Saygılı’nın vukuatları bir bir ortaya çıkıyor.

 

DAİRESİ 70 MİLYON LİRA!

Seçim sonuçlarını görünce Pazar akşamı saat 10:30’da Kırıkkale’yi terk ettiği öğrenilen ve o günder beri de haber alınamayan eks Başkan Mehmet Saygılı’nın vukuatları bir bir ortaya çıkıyor. Saygılı’nın Ankara’dan iki yıl önce ev aldığı biliniyordu ancak nerede olduğu saklanıyordu. Saygılı’nın Ankara’nın en gözde semtlerinden biri olan Çayyolu’nda değeri 70 milyon lira olan daire aldığı ortaya çıktı. İki dönem başkanlık yapan ve adı “yemeyen, yedirmeyen” olarak sürekli lanse edilen, “beytülmala dokunmayan” kişi olarak duyurulan Saygılı’nın 70 milyon liralık daireyi nasıl ve hangi para ile aldığı merak konusu oldu. Dairinin bir emlak sitesinde benzerinin 70 milyon liraya satışa çıkarıldığı görüldü. 

 

ÖNEMLİ BİR İDDİA VAR!

Dürüst başkan olarak lanse edilen Saygılı’nın babasından bu daireyi alacak kadar miras kalmadığı biliniyor. İki dönem başkanlığı ile de elde edeceği maaşlar ile de böyle bir daireyi alacak gücünün olmadığı biliniyor. İddialara göre daire, Kırıkkale’de EDS’leri yapan firmanın inşaat şirketine ait. İEDS işini de Saygılı’nın yaptırdığı biliniyor. Dairenin nasıl bir yöntemle EDS işi yapan firmadan alındığı merak konusu. Sosyal medyada daire görüntüleri yayınlanırken, bir çok kişi tepkisini dile getirdi ve hakkını Saygılı’ya haram ettiğini açık bir şekilde söyledi. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu