Anahtar Kelimeler: Bakın kimler gelmiş…!

Bakın kimler gelmiş…!

Bakın kimler gelmiş…!

Adaylar dökülmeye başladı

Çoğunu kimse tanımıyor

Ne çok yeni isim var

Hangi partiye ilgi yüksek?

Seçim tarihinin hemen hemen belli olmasıyla birlikte aday adayları da Kırıkkale’ye teşrif etmeye başladı.

AKIN AKIN GELİYORLAR

Seçim tarihinin hemen hemen belli olmasıyla birlikte aday adayları da Kırıkkale’ye teşrif etmeye başladı. Özellikle hafta sonu bir çok isim ziyaretlerde bulundu. Hafta içi de bazı isimlerin ziyaret gerçekleştirdiği gözleniyor. Aday adayı olan isimlerin genç olması dikkat çekiyor. Çoğunluğun ise eski günlerin aksine AKP yerine başka partileri, özellikle bir partiyi tercih ettiği görülüyor.

İYİ PARTİ’YE İLGİ YÜKSEK

Ankara ve İstanbul’da kimisi bürokraside, kimisi ise iş dünyasında boy gösteren ancak Kırıkkale’de isimleri pek bilinmeyen bir çok kişinin bu dönem siyasete girmesi bekleniyor. Siyaset yapmak için bir çok kişi Kırıkkale’de ziyaretlerde bulunarak yer basın ve sosyal medyada boy göstermeye başladı. Bu isimlerin genç olması dikkat çekiyor. Eski günlerin aksine bir çok kişi tercihini AKP değil, bu dönem İyi Parti lehine yaptığı da dikkatlerden kaçmıyor.

TANINMAYAN İSİMLER

İyi Parti’nin Kırıkkale’de trendini artıran bu gelişme dikkat çekici bulunuyor. AKP’nin kuruluş yıllarındaki gibi bir ilginin İyi Parti’ye gösterildiği gözleniyor. Bir başka dikkat çekici durum ise Kırıkkale’ye siyaset için gelen genç Kırıkkalelilerin bugüne kadar isimlerinin hiç duyulmamış olması. Bürokrasi ve iş dünyasında olmalarına rağmen bir çoğu tanınmıyor. 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu