Anahtar Kelimeler: Baks Geçit yenilendi!

Baks Geçit yenilendi!

Baks Geçit yenilendi!

Baks Geçit yenilendi!

Düzenleme açıklaması

Baks geçit yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Geçit, özel olarak yeniden düzenlendi.

Çalışma açıklaması

Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Nur Cami inşaatı ile eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindi. Yaklaşık 1200 metre küp taş, bin metrekare andezit kaplama, 500 metre tül korkuluk, 300 metre dekoratif parke, engelli ve ama (Görme engelli) yolları, yeşillendirme ve ağaçlandırma, aydınlatma ve Endüstri Meslek Lisesinin bahçesi yeniden elden geçirildi. Çalışmalar Nur Cami inşaatı ile eş zamanlı olarak yürütülüyor.

Yeni görünüm olacak

Vatandaşlar daha güvenli bir şekilde seyir etmeleri için tek şerit haline getirilen Baks geçit için Nur Camii ile bütünleşmesi konusunda hassas bir çalışma yürütülüyor. Bu bölgenin tamamı ve Atatürk Bulvarına dayanan projenin, aynı zamanda şehrin ikinci bir merkezi olması hedeflendiği belediye tarafından açıklandı. Baks geçit yenileme projesinin tamamlanması ile birlikte şehrin merkezi yeni bir görünümüne kavuşmuş olacağı bildirildi. 



keskinli
19.02.2015 23:42:20
Adamlar ankaranın bir ucundan diğer ucunu 6 ayda baks geçitle döşedi biz 6 ayda bir tanesini bitiremedik.Bu memlekete hakkıyla iş yapan bir başkan ve fen işleri müdürü gelmedi.Bu da bizim makus talihimiz....

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false