Anahtar Kelimeler: Balışeyh ziyaret ettiler

Balışeyh´i ziyaret ettiler

Balışeyh´i ziyaret ettiler

Balışeyh´i ziyaret ettiler

Referandum çalışması

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Balışeyh ilçesini ziyaret etti.

MUHTARLARLA BULUŞTULAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Balışeyh ilçesini ziyaret etti. AK Parti Balışeyh İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Öztürk ve Akçay, daha sonra ilçe esnafına ziyaretlerde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ardından parti binasında mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Öztürk, muhtarların sorunlarını dinledi ve yeni sistem hakkında bilgi verdi. Öztürk, Cumhurbaşkanlığı sisteminin, anayasa değişikliğine karşı çıkanlarca "krallık geliyor" şeklinde yansıtılmaya çalışıldığını belirterek, şunları kaydetti:

?AK PARTİ MESELESİ DEĞİL!?

"Bunu yapanlar böyle bir şeyin söz konusu olmadığını çok iyi biliyorlar. Toplumda bir ayrışma kültürü oluşturmaya çalışıyorlar. Bu mesele sadece AK Parti´nin meselesi değildir. Bu mesele bütün Türkiye´nin meselesidir. Geçmiş yıllarda yaşanan hükümet krizlerinden dolayı ülkemizin neler kaybettiğini milletimiz çok iyi bilmektedir. Sürekli hükümet krizlerinin yaşandığı bir Türkiye, iyi olmamızı istemeyen ülkelerin işine gelmektedir. Bu yüzden bu referandumdan evet çıkmasını istemeyen Avrupa ülkeleri bunun için açıktan çalışmaktadır. Bu sebeple bizim bu referandumdan güçlü bir evet çıkarmamız gerekmektedir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için referandumdan evet çıkması gerekmektedir."



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu