BALIŞEYH YÜKSELEN DEĞER OLACAK

BALIŞEYH YÜKSELEN DEĞER OLACAK

BALIŞEYH YÜKSELEN DEĞER OLACAK

Başkan açıklama yaptı

Belediye bütçesinden harcadığı her kuruşun halka dokunması gerektiğinin belirten Başkan Dedelioğlu, Halka yararı olmayan, harcamalar Balışeyh Belediyesinde yapılmıyor. Balışeyh Belediyesinde harcamalar hizmet için var!” dedi. Dedelioğlu, ilçe sakinlerine söz verdiği hizmeti yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını söyledi.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

İlçenin kalkınması yönünde her fırsatı değerlendirmek istediklerini söyleyen Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, çalışmalarında ilçe halkının kendisine güven duymasının çalışma hırsını arttırdığını söyledi. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığının verilmesine önem verdiklerini ve bu bağlamda yaptığımız çalışmalar ile takdir topladıklarını söyledi. Başkan Dedelioğlu, Seçim meydanlarında işçi ve memur maaş almadan kesinlikle kendi maaş bordroma imza atmayacağımı hatırlatmasında bulunarak, İşçi ve memur çalışanlarıma hiçbir borcum yok. Niyetimiz iyi idi bu niyetimize kavuşmuş olduk. `İnsanların en iyisi insanlara hizmet edendir` sözüne hep layık olmaya çalıştık.” dedi.

DEVAMLILIK ESASTIR

Yönetime geldiğinden bu yana verdiği sözlerin hep arkasında olduğunu söyleyen Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Ne söz vermişsek her zaman bu sözlerimizin arkasında olduk. Belediyecilikte devamlılık esastır. Bu yoldan hareket ile çalışıyoruz” dedi. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, belediyenin ihtiyacı olan vidanjör aracının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyeye kazandırıldığını söyledi. Aracın yüksek değer de olduğunu dile getiren Başkan Dedelioğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na araç konusunda müracaat etmiştik. Aracın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İKİ YENİ PARK YAPIYORUZ

İlçenin ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre gerçekleştirmek, arzusunda olduklarını söyleyen Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçeye iki park kazandıracakları müjdesini verdi. Belediye Meclisinde park yapımı adına karar alındığını da söyleyen Başkan Dedelioğlu, Parkın içerisinde oyun grupları, oturma bankları, yürüyüş parkurunun yeşil ile bezenerek ilçe halkına sunulacak” dedi. İlçeye kazandırılacak iki parkın yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyleyen Başkan Dedelioğlu, Yapılacak yeni iki park ile ilçenin park ihtiyacının bir kısmı giderilmiş olacak” dedi.

TRAFİK GEÇİŞLERİNE GÜVENCE

İlçe içerisinden geçen karayolunun Trafik açsından bir takım olumsuzluklar yaşandığına dikkat çeken Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Caddede geçişlerin daha da rahatlaması adına gerekli adımları atacağız” dedi. Atılacak yeni adımlar ile trafik geçişleri de daha kontrollü hale gelmiş olacak. Öte yandan bölgedeki kaldırım ve orta refüjde gerekli çalışmalarını da yapacağız” dedi.

MEZARLIK BAKIM YAPIYORUZ

İlçede bulunan mezarlığın tamamında temizlik çalışmaları yanında bakımdan geçirdiklerini söyleyen Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Mezarlık alanlarını rutin olarak ayda bir defa temizleyen ekipler yağışlı geçen aylarda çok daha hızlı büyüyen otları temizlemek için ayrı bir çalışma daha başlattı. Mezarlığında tamamlanan çalışmalar ilçe sınırları içinde kalan bütün mezarlıkların temizlenmesiyle devam edecek” dedi. Belediye bütçesinden harcadığı her kuruşun halka dokunması gerektiğinin belirten Başkan Dedelioğlu, Halka yararı olmayan, harcamalar Balışeyh Belediyesinde yapılmıyor. Balışeyh Belediyesinde harcamalar hizmet için var” dedi.  Dedelioğlu, ilçe sakinlerine söz verdiği hizmeti yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını söyledi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu