Anahtar Kelimeler: Baloğlu bölge temsilcisi oldu

Baloğlu bölge temsilcisi oldu

Baloğlu bölge temsilcisi oldu

Baloğlu bölge temsilcisi oldu

 

Ortadoğu Business İç Anadolu Bölge Temsilciliğine Ferdi Baloğlu getirildi.

 

 

 

10 yıl önce ilk sayısını Türkçe ve İngilizce olarak yayınlayan, 2. sayıdan itibaren Arapça ve Farsçayı da ekleyerek, Türkiye´nin 4 dilde yayınlanan tek dergi olma özelliğine sahip, Ortadoğu Business´ın İç Anadolu Bölge temsilciliğine Ferdi Baloğlu getirildi. 

  Merkezi Gaziantep olan ve ülkemizin 4 dilde, Arapça ? İngilizce ? Farsça ? Türkçe yayınlanan, ayrıca iş dünyası tarafından ilgiyle karşılanan ulusal tek ekonomi dergisi olan Ortadoğu Business, dağıtımının yapıldığı Irak, Suudi Arabistan, Mısır, İran, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Suriye, Katar, Sudan ve Ürdün´de de büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

10 yıl önce ilk sayısını Türkçe ve İngilizce olarak yayınlayan, 2. sayıdan itibaren Arapça ve Farsçayı ekleyerek 4 dilde yayınlanan tek dergi olma özelliğine sahip olan Ortadoğu Business şu anda 53. sayısına ulaştı.

Ortadoğu´da büyük ilgi ile karşılanan Ortadoğu Business, bölge ülkeleri ile ticaretin geliştirilmesinde önemli rol oynamaya başladı. Ortadoğu´da temsilciliklerini oluşturmaya başlayan Ortadoğu Business, Irak ve Suudi Arabistan´da iki bölge temsilciliğini faaliyete geçirdi. Türkiye içinde de yapılanmasını yenileyerek büyümesini sürdüren Ortadoğu Business´in İç Anadolu Bölge Temsilciliği´ne Ferdi Baloğlu getirildi.

 

Ortadoğu tüm olumsuzluklara rağmen önemli bir pazar

 

Hedeflerinin öncelikle, Ortadoğu ülkeleri ile Türkiye arasındaki ticareti geliştirmek olduğuna dikkat çeken Ortadoğu Business İç Anadolu Bölge Temsilcisi Ferdi Baloğlu, ?Ortadoğu, her ne kadar şu anda olumsuzluk ile anılsa da gerçekten ülkemiz için dış ticaret açısından büyük pazar. Dünyanın gözü de bu bölgede. Dergimizi, bu nedenle 4 dilde yayınlamaya başladık. Bu durum bize büyük artı değer kazandırdı. Komşu ülkelerdeki büyükelçilikler, bölge Valileri, ticaret ve sanayi odaları ile birçok firma dergimize büyük ilgi göstermeye başladı. Özellikle bazı haberlerinde Arapça ve Farsça olarak verilmesi yönündeki talepler üzerine Ortadoğu Business´i 2. sayıdan itibaren Türkçe-İngilizcenin yanı sıra, Arapça ve Farsça olarak da yayınlamaya başladık. Dergimizin içeriğini ön kapakta Türkçe-İngilizce, arka kapakta ise Türkçe- Arapça olarak vermeye başladık. İran ile ilgili haberlerimizi de Farsça ? Türkçe olarak yayınlıyoruz. Önemli görülen ve bölge ülkeleri için ticaretin geliştirilmesinde rol oynayacak haberlerimizi her sayımızda 4 ayrı dilde yayınlıyoruz? diye konuştu.

 

Temsilciliklerimiz ile büyümeye devam ediyoruz

 

Ortadoğu Business İmtiyaz Sahibi Mustafa Osanmaz ise, Ortadoğu Business´in özellikle ülkeler arası ticareti geliştirmede Ortadoğu´da çok tutulması ve her sayısının sabırsızlıkla beklenmesi sonucu, hızla ulusala yayılma politikasına geçildiğini kaydederek,? Türkiye genelinde İlk temsilcilik başlangıcı Marmara Bölgesi Bursa daha sonra ise, sırasıyla Mersin Akdeniz Bölgesi, Samsun ile Karadeniz Bölgesi en son ise Türkiye´nin kalbi olan ilimiz Ankara ve Kırıkkale bölgesine yönelik İç Anadolu Bölgesini hayata geçirdik. Yakın zamanda İhracat ve dış ticaretin yoğun olduğu bölgelerde temsilcilikler açmaya devam ederek büyümemize devam edeceğiz? dedi. 

 

 

Ortadoğu Business´in Mekke ve Erbil´de temsilcisi var

 

Ortadoğu Business´in ihracatın yoğun olduğu bölgelerdeki firmalara ve ilgili kurumlara dağıtıldığını belirten Mustafa Osanmaz, ?Sanıyorum 4 ayrı dilde bir ekonomi dergisi çıkarmamız bir boşluğu doldurdu. Irak, Suudi Arabistan, Mısır, İran, Lübnan, Katar, Sudan ve Ürdün´den dergimize de yoğun ilgi ve taleplerin gelmesi doğru yolda olduğumuzun en önemli bir kanıtı. Suudi Arabistan Mekke ve Irak Erbil´de Ortadoğu Business´in temsilciliği bulunmakta. Yakın zamanda Irak, Mısır, Lübnan, Katar, Sudan, Ürdün ve İran´da da temsilciliklerimizi açacağız? diye konuştu.

 

Yayınladıkları dergi ile Ortadoğu ülkeleri ve Türkiye arasında ticari bir yakınlaşmaya katkı sağladıklarına dikkat çeken Mustafa Osanmaz, bunun önemli bir misyon ve başarı olduğunu kaydetti. Osanmaz, elde ettikleri bu başarıyı ulusal boyuta taşımaya başladıklarını da sözlerine ekledi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı