Baloğlu haberimiz üzerine açıklama yaptı!

Baloğlu haberimiz üzerine açıklama yaptı!

Baloğlu haberimiz üzerine açıklama yaptı!

Konser tepkisi tamam da

hakaretler neyin nesi?

 

Konser iptaline kimse bir şey demiyor,

ettiğin küfürler haber oldu, tepkiler buna!

 

Sen olayı yanlış anlamışsın Erdal Bey!

Konser iptali değil, küfürlerin haber oldu!

 

 

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, sitemizde yayınlanan ve kendisinin ettiği küfürleri içeren habere yönelik güya açıklamada bulundu. Baloğlu, MHP´li bir başkana yakışmayacak şekilde ettiği küfürlere hiç değinmedi, konser iptali konusunda açıklama yaptı.

 

 

KÜFÜRDEN HİÇ BAHSETMEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP)  Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu,  sitemizde Tüm Gençlik Teşkilatı Başkanı Hakan Polat´a yönelik ettiği küfürlerin haber olması ve şehirde infial uyandırması üzerine açıklamada bulundu. Ancak Baloğlu MHP´li bir başkana yakışmayacak şekilde ettiği küfürlere hiç değinmedi. Baloğlu sadece konserin iptal edilmesi için yaptıkları girişimleri anlattı. Haber konser iptali değil, küfür ve hakaretlere dikkat çekerken, buna değinilmemesi ise dikkat çekici bulundu.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Baloğlu, Kırıkkale´de şehit olduğu gün konser yapılmasının doğru bir karar olmadığını belirterek, "MHP teşkilatları ve mensupları bu tür şarlatanlara hiçbir zaman fırsat vermeyecek ve dimdik karşılarında durmaya devam edecektir" dedi. MHP İl Başkanı Baloğlu, 12 Ağustos Cumartesi günü bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düşen  Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz´a Allah´tan rahmet, kederli ailesine sabır diledi. Başkan Baloğlu, şehit cenazesinin olduğu gün Tüm Gençlik Teşkilatı´nın (TGT)  Kırıkkale´de ısrarla konser yapmak istediklerini, milliyetçi bir yapıya sahip olan  Kırıkkale´de vatandaşların şiddetle bu işe karşı çıktığını söyledi. Baloğlu, "Buna binaen ilgili vatandaşlarla bu konserin iptal edilmesi yönünde bir takım girişimlerde bulunulmaya çalıştık. İlgili yapının internet sitesindeki telefonlardan kendilerine ulaşılamadı. Bazı kişilerin araya girmeleri sonucu irtibat sağlandı.  Kırıkkale´nin hassasiyetleri ilgili kişiye aktardık ve konserin iptal edilmesi gerektiği söyledik" ifadelerini kullandı.

 

?EĞLENMEK BİZE YAKIŞMAZ?

Baloğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bununla da beraber  Kırıkkale´nin en işlek caddesinde ellerine megafon alarak devletin çeşitli kademelerine ve siyaset yapan kişilere ağır ithamlarda bulunmuşlardır. Ne olduğu belli olmayan bu kişilerin STK´ları kendilerine siper ederek  Kırıkkale´nin hassasiyetlerini göz ardı edip ve bunu da bir siyasi malzeme olarak kullandıkları ayrıca kendilerini ön plana çıkarıp reklam hevesinde oldukları görülmüştür. Şu unutulmasın ki,  MHP teşkilatları ve mensupları bu tür şarlatanlara hiçbir zaman fırsat vermeyecek ve dimdik karşılarında durmaya devam edecektir. Burada biz ve bizim gibi milliyetçiler olduğu takdirde ilimizde şehit varken gülüp eğlenmek bize yakışmaz. Bu ve buna benzer gelişen olayları tertip edenler buranın  Kırıkkale olduğunu unutmasınlar. Yine yapsınlar yine misli ile karşılığını bulacaklar. Ne mutlu Türküm diyene." Kırıkkale´de yapılması planlanan konser,  MHP´nin tepkisi üzerine iptal edilmişti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli