Baloğlu'dan Meclis üyelerine çikolata!

Baloğlu

Baloğlu'dan Meclis üyelerine çikolata!

 

Meclis'i ziyaret etti

Kırıkkale Belediyesi Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda bir yıllığına encümen üyeleri ile komisyon üyelerini seçimi yapıldı. Meclis toplantısının ilgi çeken kısmı ise Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu'nun meclis üyelerine çikolata ikramı ve toplantıyı izlemesi oldu.

Sonuna kadar takip etti

Kırıkkale Belediyesi Nisan ayı olağan Meclis toplantısını dün meclis toplantı salonunda yaptı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılmadığı toplantıya Başkan vekili Çakır Yıldırım başkanlık etti. Meclis toplantısı öncesi MHP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tüm meclis üyelerine çikolata ikramında bulundu.MHP İl Başkanı Baloğlu meclis toplantısını başından sonuna kadar takip etti.

Encümen üyeleri belirlendi

Meclis toplantısını açış konuşmasını yapan Başkan Vekili Çakır Yıldırım Savcı Mehmet Selim Kiraz`ın görevi başında elim bir terör saldırısı sonucu şehit edilmesini kınadıkların belirtti ve ailesine başsağlığı diledi. Meclis ilk olarak bir yıllığına yeni encümen üyelerini belirledi. AK Parti grubu tarafından verilen önerge gizli oyla oylandı. Oylama sonunda 28 oy alan Haşim Baloğlu, İsmigül Selamoğlu ve Erdal Parlak encümen üyeliğine seçildi. Encümen üyelerinin belirlenmesinin ardından İmar komisyonu, Plan Bütçe komisyonu, Arge Komisyonu, Genel hizmetler Komisyonu üyeleri oy birliği ile kabul edildi. Eğitim Komisyonu için AK Parti Grubu tarafından önerilen Osman Hasgül seçildi.

Saygılı'ya yetki verildi  

Meclis son olarak yeni araç alımı için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verilmesi oylandı. Meclis oy çokluğu ile Bakan Saygılı'ya yetki verdi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı