Anahtar Kelimeler: BALOĞLU’ DESTEK AÇIKLAMASI

BALOĞLU’NDAN DESTEK AÇIKLAMASI

BALOĞLU’NDAN DESTEK AÇIKLAMASI

SALDIRIYI KINADI MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a yönelik saldırıya ilişkin açıklamada bulundu, saldırıyı kınadı, Türkyılmaz’a destek oldu.

 

MHP KIRIKKALE İL BAŞKANLIĞI BASIN BİLDİRİSİ

Dün Akşam saatlerinde Yahşihan Belediye Başkanımız Sayın Osman TÜRKYILMAZ’a yürüyüş yaptığı esnada Şuan için kimliği belirsiz bir kişi tarafından darp girişiminde bulunulmuştur. Başkan beyin sağlık durumu gayet iyidir.

Öncelikle temennimiz bu olayın münferit gelişen plansız bir durum olmasıdır. Kaygımız ve endişemiz ise belediye başkanı seçildiği günden beri harıl harıl çalışan, hiç bir kişiye menfaat sağlamadan mücadele eden, tüm Yahşihan’ı tekrar inşa etmek ve verdiği sözleri yerine getirmek için yürekten çalışan Sayın TÜRKYILMAZ ‘ ın sindirilmeye çalışılmasıdır.

Yahşihan belediye Başkanı bir kamu görevini ifa etmektedir. Bu esnada yapılan her türlü müdahale Önce Devlete sonra Şahsa yapılmış sayılır. Kolluk kuvvetlerimizin gereken çalışmayı titizlikle yapıp failinin ivedi şekilde tespit edilmesini arzu ediyoruz.

Seçildiği ilk günden beri gayrimeşru yapılanmaya karşı mücadele eden, bana devletim yeter diyen ve mücadele etmeye devam edecek olan Sayın Belediye başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Unutulmaması ve kulaklara küpe olması gereken bir konuyu da kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Kurulduğu günden beri Türk Milleti için canını seve seve veren, ömrünü bu uğurda harcayan bir davanın partisidir Milliyetçi Hareket Partisi. Dün Bugün ve Yarın tüm terör oluşumlarının karşında dimdik durduk, duruyoruz ve durmaya devam edeceğiz. Sadece Belediye Başkanımız değil, bu davanın, bu ülkenin tek bir mihenk taşına dokunanın, bir dalını kıranın, ağacını kökünden sökmekte boynumuzun borcudur. Minicik mafya özentileri, muhabbet tellalları, 100 promilden sonra Aslan kesilen kedicikler ve onları kışkırtma çabası içinde olan adam görünümlü ürkekler bizim muhatabımız bile olamazlar.  MHP Teşkilatları Başta Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz olmak üzere tüm seçilmişlerinin dimdik yanındadır.

Hatası olanlar, yanlışa düşenler, gaza gelenler varsa Gelip muhatabından özür dilesinler. Affetmek büyüklüktür.

Tekrar Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz’a geçmiş olsun dileklerimi sunar, bu tür olaylarının bir daha hiç yaşanmamasını temenni ederim.

Erdal BALOĞLU

MHP İL BAŞKANI



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli