Baloğlu'ndan Çanakkale mesajı

Baloğlu

Baloğlu'ndan Çanakkale mesajı

Tarih yazan kahramanlar”

Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu Çanakkale destanının yıl dönümü nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi. Baloğlu Tarihi, olaylar yazar, olayları yazdıranlar ise kahramanlardır” dedi.

Tarih yazılan olay

Baloğlu Bilindiği üzere bugün Çanakkale Savaşı`nın 100. yıl dönümüdür. Bu vatan topraklarının işgalcilerin ellerine geçmemesi için ölümü göze alan kahraman Mehmetçiğimizin verdiği bir mücadeledir. Çanakkale istiklal uğrunda, namus yolunda can veren Mehmetçiğimizin yattığı yerdir. Tarihi olaylar yazar, olayları yazdıranlar ise kahramanlardır. Çanakkale savaşı Türk milletinin yok olma- var olma mücadelesidir.

Saygılar sunuyorum

Çanakkale Türk` ün Haçlı sürüsüne karşı iman,cesaret ve eşsiz bir fedakarlık örneğiyle kazandığı zaferdir bu zafer Türk milletinin varını yoğunu ortaya koyduğu milli ruh ve heyecanın ayağa kalkışıdır. Dün Çanakkale yi geçmeyenler içimize soktukları bölücü ve nifak tohumlarıyla o milli ruhu tahrip etme hevesindedirler 100 yıl önce kazandığımız iman ve azmimizi zaferi kutlu olsun şehadet mertebesine erişen şehit ve gazilerimize Cenabı Allah tan rahmet diliyor saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu