Bana çay değil oyunu ikram et”

 Bana çay değil oyunu ikram et”

Bana çay değil oyunu ikram et”

Akçay  ve Öztürk çok net!

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf gezilerine yoğunluk veren Ak Parti il Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Hürriyet Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ettiler. Birçok esnaf, Akçay ve Öztürk'e çay ikramında bulunmak istediler. Öztürk de ‘Bana çay değil oyunuzu ikram edin' esprisinde bulundu.

Sohbet ettiler

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ağırlık veren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Hürriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ettiler ve vatandaşlarla da sohbet ettiler. Esnafların sorunlarını da dinleyen Akçay ve Öztürk 2002 öncesi ve sonrası Türkiye'yi esnaflara ve vatandaşlara anlatarak istikrarın sürmesi için herkesin destek vermesi gerektiğini belirttiler.

Destek istedi

Esnafların Ak Parti Milletvekili Adayı Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay'a karşı samimi yaklaşımı dikkatlerden kaçmazken İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayı Öztürk, esnaflarla sıcak ve samimi sohbetlerle bulundular. Akçay, Ak Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri anlatarak ‘2002'den önceki Türkiye ile 2002'den sonraki Türkiye'yi bir kıyaslayın. Türkiye nerelerden nerelere geldi' ifadelerine yer verdi ve istikrarın sürmesi için destek istedi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı