Anahtar Kelimeler: Bankalar bizi zora sokuyor

?Bankalar bizi zora sokuyor?

?Bankalar bizi zora sokuyor?

?Bankalar bizi zora sokuyor?

Emekliler şikayetçi!

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, emeklinin promosyon sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirterek, bankaların emeklileri zora soktuğunu söyledi.

HESABA YANSITILSIN

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin emeklilerin promosyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Emeklilere ödenecek banka promosyonu kamu çalışanlarına ödenen promosyon ödemelerinde hiçbir şart aranmazken belli yaşa gelmiş Emeklilerden iki adet otomatik ödeme ve kredi mevduat hesabı açtırılması istenmektedir. Bu durumu kabul edilir görmemekteyiz. Bankalar işi zora sokarak Emekliye ödenecek bu küçük promosyon meblağını ödememek için çeşitli bahaneler sunarak emekliyi yılgınlığa yitmektedir. Bu durumu kabul edilir görmemekteyiz. Emeklilere yapılacak promosyon ödemelerinin hiçbir şart koşmadan Emeklinin maaş aldığı bankaların Emeklinin hesabına otomatik olarak yansıtılması büyük önem arz etmektedir.

KAFA KARIŞIKLIĞI VAR

Promosyonla ilgili mevzuatın tekrar gözden geçirilmesi için Sosyal Güvenlik Bakanı ve Diğer ilgili Bakanlara büyük görev düşmektedir. Otomatik ödemenin ve diğer mevduat hesabına tepki gösteren emeklilerimiz bahse konu promosyonu almayı istememektedirler. Promosyon bu şekliyle devam ettiği takdirde 3 yılda Emekli 375 TL Ortalama para alırken Bankalar bu işten 3 yılda daha karlı çıkacak. Fatura komisyonu ve diğer faizlerle birlikte Emeklinin cebinden aldığı promosyon kadar para çıkacaktır. Bu kafa karışıklığından kurtulmak için yetkililerimize büyük görev düşmektedir? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false