Anahtar Kelimeler: Baran imzayı

Baran imzayı attı

Baran imzayı attı

Kırıkkalegücü FK ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan tecrübeli teknik direktör Nihat Baran, takımın sancılı bir süreçten geçtiğini söyledi. Baran, “Puan ve puanlar alarak lige tutunacağız. Bu takım düşmeyecek” dedi.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kııkkalegücü, teknik direktör alanında Nihat Baran ile anlaşma sağladı. Baran, kulüp binasında başkan Şeref Akbal ile sözleşmeye imza attı. İmza töreninde sezonu değerlendiren Akbal, bütün Kırıkkalegücü taraftarını hafta sonu Başpınar Stadyumu’nda oynanacak olan Talasgücü Belediyespor karşılaşmasına davet etti. Akbal, yönetimiyle birlikte aldıkları karar doğrultusunda maç biletlerini 1 TL’den satışa sunacaklarını söyledi.

 

SAHİP ÇIKILMALI

Kırıkkalegücü’ne herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade eden Akbal, sosyal medyadan kendisini istifaya davet mesajlarını üzüntüyle karşıladığını dile getirdi. Gruplarında bulunan bütün taraftarların takımına sahip çıktıklarını dile getiren Akbal, “Daha maç başlamadan taraftarımız hemen bizleri istifaya davet ediyor. Kırıkkalegücü hepimizin takımı. Kırıkkalegücü için artık birlik ve beraber olma vakti. Bizler başarı ve başarısızlıkta hep beraber olmak zorundayız. Elbette bir şeyler kolay değil ama biz tamamen bu yükü sırtlamak için mücadele verdik” dedi.

 

DESTEK OLMALI

Kırıkkalegücü’nün sancılı bir süreçten geçtiğini dile getiren teknik direktör Nihat Baran, lige tutunmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Baran, “Bu takım inşallah düşmeyecek. Elimizden gelenin daha fazlasını göstermek zorundayız. Gecemizi gündüzümüze katarak büyük mücadele sergileyeceğiz. Kırıkkalegücü’nün taraftarı olmadan bizler her maça mağlup başlıyoruz. Bizim 12’nci adam olan taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteği bizlere büyük bir güç ve moral veriyor” şeklinde konuştu.

 

BİRLİK OLUNMALI

Taraftarlar ile kulüp başkanlığı arasında bazı sorunların olduğunu ve bunların çözülebilecek problemler olduğunu dile getiren Baran, “Ben 44 yıldır futbolun içerisindeyim. Taraftarın desteği olmadan asla ve asla başarı gelmez. Eğer taraftarımız bu takımı ligde tutmak istiyorsa ligde tutar. Eğer ki taraftarımız takımımızı ligde tutmak istemiyorsa bu takım ligden düşer. Kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakalım. Bizim kapımız sonuna kadar taraftarımıza açıktır” dedi. Baran, BAL’da şampiyonluk mücadelesi veren Türk Metal 1963 Futbol Kulübünü de tebrik ederek, “İnşallah gelecek dönem 3. Lig’de şehrimizin iki takımı olarak mücadele sergileriz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı