Anahtar Kelimeler: Baro üyeleri buluştular

Baro üyeleri ile buluştular

Baro üyeleri ile buluştular

Baro üyeleri ile buluştular

 

Avukatlarla referandum görüşüldü

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir ile AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Kırıkkale Barosuna kayıtlı avukatlarla bir araya geldi.

AVUKATLARLA TOPLANTI

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Can, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin Türkiye´de kim iktidara gelirse o ülkeyi güçlü, istikrarlı bir şekilde yönetsin diye getirilmek istenilen bir sistem olduğunu belirterek, dolayısıyla bugünün değil geleceğin meselesi olduğunu dile getirdi. AK Parti´nin zaten güçlü bir iktidar olduğunu meselenin AK Parti, yada Recep Tayip Erdoğan meselesi olmadığını vurgulayan Can, "Avrupa´da da güçlü iktidarlar, güçlü yönetimler, güçlü liderler var. Amerika´da da başka yerlerde güçlü yönetimler var. Yeter ki, bu güçlü iktidarlar milletin hizmetinde olsunlar. Türkiye´de biz Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir tasarrufta bulunmuyoruz. Bu mesele Türkiye´nin geleceğinin meselesidir." diye konuştu. Demir ise 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumdan çıkacak güçlü bir ´evet´ kararının Avrupayı ve terör örgütlerini çok korkuttuğunu söyledi.

REFERANDUM ANLATILDI

Bu paketin şu bölgeye bu bölgeye özel olarak bir vaatte bulunmadığına dikkati çeken Demir, şu bilgileri aktardı: "Türkiye´nin demokratikleşmesine, siyasi istikrarına, ekonomik istikrarına ciddi katkı sağlayacak ve bununla birlikte bu bölge de önemli oranda bu istikrardan fayda görecektir. Şimdi, Cumhuriyetin kuruluşundan beri ortalama hükumet ömrü bir ile bir buçuk yıldır. Bu bir, bir buçuk yıl içerisinde de hizmet etmek şöyle dursun, planlama yapmak bile mümkün olmamıştır. 15 yıllık AK Parti iktidarında bölgeye ciddi şekilde hizmet edilmiştir. Bu hizmetlerin edilmesinde en büyük etken siyasi istikrar ve güvendir." AK Parti İl Başkanı Akçay da yeni sistemle Türkiye´nin eski dönemlerde yaşadığı hükümet krizlerinin tarihe karışacağının ve istikrar, güvenin sürekli hakim olacağını kaydetti.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu