Başaran Koleji;söylentiler asılsız ve çirkin

Başaran Koleji;söylentiler asılsız ve çirkin

Başaran Kolejinin başarısını kıskananların olduğunu ancak başarı grafiklerinin yükselerek devam edeceğini ifade etti.

Kırıkkale'nin tanınmış ve başarılı eğitim kurumlarından Başaran Kolejinin kurucusu Onur Başaran yapmış olduğu açıklamada okulları hakkında kamuoyunda bazı yanlış spekülasyonlar yapıldığını belirterek söylentilerin asılsız ve art niyetli olduğunu dile getirdi.

Onur Başaran açıklamasında okullarının gelecek eğitim döneminde başka bir binada hizmet vereceğine yönelik söylenti yayanların tutumunu ahlak dışı davranışlar olarak nitelendirerek Başaran Kolejinin başarısını kıskananların olduğunu ancak başarı grafiklerinin yükselerek devam edeceğini ifade etti.

 

Başaran Kolejleri kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olur Başaran yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

Okulumuzun farklı bir kampüste eğitim vereceği gibi Asılsız, Mantıksız ve Ahlak dışı iddiaların olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Bilmenizi isteriz ki bu tür söylentileri artık kurumumuzun başarıları, öğretmen kadrosu ve eğitim sistemi bakımından ulaştığı seviyeden dolayı dürüst rekabet gücünü tamamen yitiren ve birçok alandaki hukuksuz çalışmalarının ortaya çıkmasına engel olmak amacı ile kamuoyunun ilgisini farklı bir yöne çekmeye çalışan kurumların ortaya attığı çok açıktır.

Gerek etik dışı gerekse ahlaki yönden yoksun ayrıca planlı bir şekilde bu söylentileri çıkaran kurumlar ile yasal sürecimiz başlamıştır. Bizler bulunduğumuz kampüsümüzde uzun yıllar ilimizin güzel öğrencilerinin en iyi şekilde yetişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz.

ÖZELLİKLE HER YIL KAYIT SÜRECİNDE BU TÜR SÖYLENTİLERİN ÇIKARTILMASINI çok manidar buluyor ve her yıl kayıtların başladığı ilk aydan çoğu sınıf düzeyinde kontenjanlarımızın dolmasını ise velilerimizin bize olan güvenlerinin bir sonucu olarak görüyoruz. Her zaman bize güvenen eğitim paydaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

ONUR BAŞARAN



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı