Başarılı program için ziyaret

Başarılı program için ziyaret

Başarılı program için ziyaret

Sağlık ve İçişleri Bakanlığı yetkilileri bağımlılıkla mücadele programını yürüten Kırıkkale´de bazı ziyaretlerde bulundular.

ZİYARETTE BULUNDULAR

Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara, Tütün ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Dairesi Başkanı Dr. Sertaç Polat, İçişleri Bakanlığı KİHBİ Dairesi Başkanı Ömer Ulu ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif Pektaş, bağımlılıkla mücadele ile ilgili yapılan faaliyetleri ve ?Hayat Boşluk Kabul Etmez´ projesi çalışmalarını incelemek ve değerlendirmek üzere ilimize ziyarette bulundular.

BİLGİLER VERİLDİ

Kırıkkale Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilen ve ilimizin bağımlılık ile ilgili yürütüldüğü faaliyetlerin sunulduğu toplantı Kırıkkale Vali Yunus Sezer´in başkanlığında tüm kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımı ile yapıldı. Projenin ve bugüne kadar yapılan faaliyetlerin sunumunun yapıldığı toplantıda ilimizde kurulması planlanan Yataklı Bağımlılıkla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

KURUM ZİYARETLERİ

Vali Yunus Sezer öncülüğündeki heyet daha sonra Hayat Boşluk Kabul Etmez projesinin yürütüldüğü rehabilitasyon merkezinde ve kurs salonlarında incelemelerde bulunarak, merkezimizde ayaktan tedavi gören gençlerimizle sohbet etti. Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ve Tütün ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Dairesi Başkanı  Dr. Sertaç Polat son olarak Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ziyaret ederek, yöneticilerden Halk Sağlığı Hizmetleri ile ilgili bilgiler aldıktan sonra Kırıkkale´den  ayrıldılar.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli