Anahtar Kelimeler: Başarıya

Başarıya ödül

Başarıya ödül

Başarıya ödül

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz geçen ay söz vermiş olduğu Yahşihan Belediyesinde "Ayın Personeli" uygulaması kapsamında disiplinli ve başarılı çalışan personellerini ödüllendirdi.

 

 

GÜZEL BİR UYGULAMA

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz geçen ay söz vermiş olduğu Yahşihan Belediyesinde "Ayın Personeli" uygulaması kapsamında disiplinli ve başarılı çalışan personellerini ödüllendirdi. Başkan Türkyılmaz Aralık ayında yapmış olduğu açıklamasında, en düşük personel maaşının 3400 TL olacağını açıklamış, aynı zamanda tüm personellerin yılda iki ikramiye alacağının müjdesini vermişti. Aynı zamanda başarılı personellerini ödüllendirirken aynı zamanda her ay bu uygulamanın devam edeceğini duyurmuştu. Başkan Türkyılmaz bu uygulamanın ilkini çalışkan personellere çeyrek altın takarak gerçekleştirdi.

 

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Mutlu personel, mutlu aile, mutlu ilçe şeklinde düşünerek Yahşihan'da böyle bir karar verdiklerini belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Her ay başarılı çalışanlarımızı ödüllendireceğimizin sözünü vermiştik. Bu ayın en başarılı Müdürünü İtfaiye Müdürümüz Abdullah Oğan, en başarılı personellerimizi ise muhasebe bölümünde görev yapan Ahmet Okçu, Park ve Bahçelerde görev yapan İsmail Güneşer ve çay ocağında görev yapan Emre Baskın olarak belirledik. Ekip arkadaşlarımıza başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum. ‘Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak’ Mustafa KemaI Atatürk” ifadelerini kullandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false