Anahtar Kelimeler: Basın ziyaret yapıldı

Basın´a ziyaret yapıldı

Basın´a ziyaret yapıldı

Basın´a ziyaret yapıldı

Gazetecileri ziyaret ettiler

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Adayları Kırıkkale´deki basın kuruluşlarını ziyaret ederek gündeme ve seçime ilişkin açıklamalarda bulundular.

BASIN ZİYARETLERİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları ve İl Başkanı Nuh Dağdelen ildeki basın kuruluşlarını ziyaret ettiler. Gazeteler ve haber sitelerini ziyaret eden AK Parti heyeti gündeme ve seçime ilişkin açıklamalarda bulundular. AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve milletvekili adayı Can, ADD´nin 27 Mayıs´la ilgili paylaşımına ilişkin yaptığı açıklamada, milli iradenin, demokrasinin ve hukukun üstünlüğünün sözde medeni toplumları temsil ettiği iddia edilen ülkelerin en büyük argümanı ve silahı olduğunu söyledi.

AÇIKLAMALAR YAPILDI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve milletvekili adayları Ramazan Can, Bayram Salim Bozdemir ile Mustafa Arslan basın kuruluşlarını ziyaret esnasında açıklamalarda bulundular.  Bu milletin darbeyi yapanların ardında kimin olduğunu bildiğini vurgulayan Can, "Bu millet 15 Temmuz´da canı ve kahı pahasına, demokrasi ve milletin bağımsızlığı adına, Recep Tayyip Erdoğan´ın işaretiyle yollara, sokaklara döküldü, tanklara siper oldu, kurşunlara gövdesini siper etti ve demokrasi tarihi yazdı. Bu ülkeler bundan önceki bütün konuşmalarını, beyanatlarını, bütün kurumsal hafızalarını, kendilerini inkar ettiler. Konuşmaları tamamen sözdeymiş, samimi değilmiş. Darbeye alkış tutmaları manidardır. Darbenin arkasında da onlar mı vardı ki diye soruyorum? diye konuştu.

GAZETECİLERLE GÖRÜŞTÜLER

İkinci sıra adayı Bozdemir de vatandaşa hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, felsefelerinin vatandaşa hizmet olduğunu dile getirdi. Üçüncü sıra adayı Arslan ise Kırıkkale´de uyuşturucu ile mücadele edeceklerini, gençleri en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, Kırıkkale´de TBMM´ye gitmeyen genç kalmayacağını kaydetti. AK Parti heyeti Manşet Gazetesi, Kanal Siyaset, Kırıkkale24 Habir Sitesi, Haberkale Haber Sitesi, İl Gazetesi, Kalehaber Gazetesi, Anadolu Ajansı Kırıkkale Temsilciliği ve diğer basın kuruluşlarını ziyaret ettiler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli