Anahtar Kelimeler: Başkan yönetim belirlendi

Başkan ve yönetim belirlendi

Başkan ve yönetim belirlendi

Başkan ve yönetim belirlendi

İşte yeni yönetim

AK Parti´nin Pazar günü yapılan kongresi ile yeni başkanı ve yönetimi belirlendi. Yönetimde sürpriz isimler yer aldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Gerçekleştirilen kongre ile partinin il Başkanlığına Nuh Dağdelen seçilmiş oldu. Yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Savaş geyik, Adnan Duman, Buse Altunbaş, Yakup Yılmazer, Hüseyin Karayıbık, Hüseyin Akçelik, Kadir Çelebi, Arap Ali Cengiz, Kudret Sayın, Şahin Polat, Alper Satılmış, Ünler Köksal, Tuncay Akgül, Pevril Altun, Nebahat Erkök, Ercan Şeker, Gökhan Önal, Lütfü Sakallı, Gamze Fıratlı, Yunus Pehlivanlı, Şeref İçli, Halil İbrahim Çetinkaya, Nursen Cankut, Alper Özgü, Işık Yılmaz, Fahri Yöndemli, Gökhan İncel, Rahmi Canberk Yıldırım, Pınar Yıkılmaz.

ÜST KURUL VE DİSİPLİN ÜYELERİ

Parti İçi İl Demokrasi ve Hakem Kurulu Üyeleri: Yasin Yalçın, Adnan Yavuz, Adem Sungurtaş. Disiplin Kurulu Üyeleri: Ahmet Yücedağ, Erdal Bakır, Engin Pehlivanlı, Veli Özev, Adem Karapınar. Üst Kurul Delegeleri: Nuh Dağdelen, Mehmet Saygılı, Haydar Bozdemir, Esma Ünal, Emre Altunçanak.



Harbi Konuşalım
22.12.2017 11:54:50
Bu da gösteriyor ki, MHP iyi adaylar ile sahaya çıkarsa; 1 milletvekili tamam, hatta 2 milletvekili olabilir. Bir önceki yönetim sistemi ile aynı; sadece isimler değişik (halkına tepeden bakan tipler ve ihale takipçileri bol bol var).

Harbi Konuşalım
22.12.2017 12:09:09
MHP´nin en az 1 milletvekili çıkarması da, Kırıkkale´nin KÖTÜ Parti´ye vereceği en iyi cevaptır.

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu