Anahtar Kelimeler: Başkan Ankara’ gitti

Başkan Ankara’ya gitti

Başkan Ankara’ya gitti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısı üzerine Ankara’da yapılan “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı” hafta sonu yapıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’da toplantıya katıldı.

ÇALIŞTAY YAPILDI

Çalıştayın ilk gününde CHP Kırıkkale il teşkilatının da katılımıyla Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. CHP Genel Başkanı Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milletvekilleri, İl başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel ve beraberindeki heyet Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine ulaştı. Özel ve heyet mozoleye çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulundu. 

 

İKİ İSİM KATILDI

Daha sonra Özgür Özel Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzaladı. Özel ve beraberindeki heyet, Anıtkabir avlusunda bulunan 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrini de ziyaret etti. Sonrasında ise belediye başkanlarının katılımı ile toplantılar yapıldı ve seçim sonuçları değerlendirildi. Çalıştaya Kırıkkale’den CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve Belediye Başkanı Ahmet Önal’da katıldı. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu