Anahtar Kelimeler: Başkan mahallemizde

Başkan mahallemizde

Başkan mahallemizde

31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak tek tek projelerini açıklıyor.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

Başkan mahallemizde projesini vatandaşlara anlatan MHP'li aday Ulusoy, her ayın ilk Cuma günü bir mahalleye giderek sorun ve taleplerin yerinde alınacağını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunuyor. Bir taraftan da ev toplantıları gerçekleştiren MHP Belediye Başkan Adayı Ulusoy, vatandaşlara MHP’nin üretken belediyeciliği konusunda bilgiler veriyor. MHP Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi adayı Zekeriye Yıldız'ın ev sahipliğinde mahalle komiteleri ile gerçekleştirilen toplantıya katılarak vatandaşlarla sohbet eden MHP’li aday Ulusoy “Şehrin her adımında bir izimiz var. Emekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

AŞKIM DAVAM DERDİM

Bir taraftan vatandaşları dinleyen, diğer taraftan göreve gelmeleri durumunda hayata geçirecekleri projelerden bahseden MHP’li Aday Ulusoy “Başkan mahallemizde projemizi hayata geçireceğiz. Her ay cuma günleri, başkan ve icracı müdürler, mahallelerimizde toplantı yaparak sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturacaklar. Aşkım, davam, derdim Kırıkkale” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı