Anahtar Kelimeler: Başkan’ destek yemeği

Başkan’a destek yemeği

Başkan’a destek yemeği

Yahşihan Belediyesi personeli Zeynep Açıkgöz'ün eş, dost ve akrabaları tarafından Osman Türkyılmaz'a destek yemeği verildi.

 

 

DESTEK TOPLANTISI

Yahşihan Belediyesi personeli Zeynep Açıkgöz'ün eş, dost ve akrabaları tarafından Osman Türkyılmaz'a destek yemeği verildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'a destek yemekleri devam ederken Yahşihan'ın tanınmış ailelerinden Zeynep Açıkgöz ve ailesi Türkyılmaz'a birlik, beraberlik içerinde olduklarını ve her zaman yanında olduklarını belirtti. Yahşihan Belediyesi personeli Zeynep Açıkgöz’ün eş, dost ve akrabaları ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeği geçtiğimiz gün gerçekleşti.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Açıkgöz ailesi fertlerine teşekkür etti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Bu yolları yıllardır omuz omuza yürüdüğümüz kıymetli personelimiz ve ailesinin bizler için organize ettiği destek yemeğine katılım sağladık. Düzenlenen destek yemekleri bizleri mutlu ediyor. Bizler için düzenledikleri destek yemeğinin önemi elbette ki çok büyük. Birliğimiz daim olsun. Kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı