Anahtar Kelimeler: Başkan’ güzel uygulama

Başkan’dan güzel uygulama

Başkan’dan güzel uygulama

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, seçim sürecinde diğer siyasi partilerden aday olan siyasetçileri iftarda buluşturdu. Cönger, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Keskin için çalışacağız” dedi.

ÖRNEK BİR UYGULAMA

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de tamamlandı. Keskin’de AK Parti’den aday olan ve başkanlık görevine seçilen Ekmel Cönger, kolları sıvayarak hemen çalışmalara başladı. Mezarlık başta olmak üzere, ilçe mahallelerinde yer alan asfalt çalışmalarının başlatılması talimatını veren Cönger, seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte anmalı bir iftar organizasyonuna imza attı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, seçim sürecinde diğer siyasi partilerden aday olan siyasetçileri iftarda buluşturdu. Cönger, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Keskin için çalışacağız” dedi. Cönger, “Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ve belediye başkan adayı arkadaşlarımızın katılımıyla iftar yemeğinde bir araya geldik. Bugünde yarında Keskin’imiz için bir arada olmaya ne yapılabilir noktasında fikir alışverişinde bulunup keskin için bir olmaya birlik olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu