Başkanlar istişareye katıldı

Başkanlar istişareye katıldı

Başkanlar istişareye katıldı

 

Antalya´ya gittiler

Başbakan Binali Yıldırım, Antalya´da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı´nda konuştu. Düzenlenen toplantıyla Kırıkkale belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

BİR ARAYA GELDİLER

Başbakan Binali Yıldırım´ın gündeminde referandum, hedefinde ise CHP vardı. "CHP Genel Başkanı iktidara değil millete muhalefet ediyor" diyen Başbakan, "Bu memleket meselesidir ve millet herkesten iyi bilir" dedi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Bugün itibariyle artık takvim çalışmaya başladı. 16 Nisan´a kadar inşallah Türkiye´yi bir baştan bir başa dolaşacağız, bütün vatandaşlarımızla buluşacağız, bütün evleri, kapıları çalacağız ve vatandaşımıza doğruyu anlatacağız, daima doğruyu söyleyeceğiz. Kafaları karıştıranlara karşı, milletimizin doğruları öğrenmesi için var gücümüzle gayret edeceğiz. İnşallah 16 Nisan ´da Türkiye´ye yeni bir bahar gelecek." dedi.

?EVET? AÇIKLAMASI

AK Parti´nin referandum şarkısı "Tabii ki evet" eşliğinde kürsüye çıkan Başbakan Yıldırım, bir belediye başkanının "Evet" yazan dövizi göstermesi üzerine, ´Eveeet, dört harf, evet." ifadelerini kullandı. Türkiye´yi bir baştan bir başa imar etmek için çıktıkları kutlu yolda tüm belediye başkanlarına başarılı ve bereketli çalışmalar dileyen Yıldırım, AK Parti olarak Türkiye´nin en büyük siyasi kadrosuna sahip olduklarını, aşkla, imanla, heyecanla yeniden tazelenmek için istişare ve değerlendirmeler yapmak üzere, turizmin başkenti Antalya´da toplandıklarını belirtti.

KIRIKKALE´DEN DE KATILIM OLDU

Kırıkkale´den katılan Belediye Başkanları ise  toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek, ? Kırıkkale´de referandum çalışmalarına başlayacağız. İnşallah ilimizde ilçelerimizde  en yüksek oyu almak için çalışacağız. İnanıyoruz ki halkımız en doğru kararı verecektir. Başbakanım ile yapılan toplantı ise çok verimli oldu? dediler.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı