Anahtar Kelimeler: Başsavcı Tüten veda yemeği

Başsavcı Tüten´e veda yemeği

Başsavcı Tüten´e veda yemeği

Başsavcı Tüten´e veda yemeği

Protokolle vedalaştı

 

 

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Aydın Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten´e Adliye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

MKE Sosyal Tesisleri Havuz başında düzenlenen veda yemeğine, Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Köker, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız,İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Ahmet Güneş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Hakimler, Savcılar ve Şube müdürleri katıldı.

 

VEDA AÇIKLAMASI

Veda yemeği sonrasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Vali Haktankaçmaz,  Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten´in, ilimize zor bir dönemin en başında geldiğini ve kendisi ile birlikte yaklaşık bir yıllık çalışma arkadaşlığı yaptıklarını ifade ederek ? Biz kendisini mesai arkadaşlığının ötesinde bir dost olarak gördük ve tayinine o bakımdan üzüldük, ama kendisinin arzu ettiği bir göreve tayin olması nedeniyle de kendisi açısından sevindik? dedi.

 

TÜTEK TEŞEKÜR ETTİ

Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten ise ?Vedalar hüzünlü olur ve bu benim sekizinci vedam. Kırıkkale´deki görevime 16 Temmuz 2016 ?da başlamıştım. Bu ülke için, bu millet için zor bir dönemdi. Bir nebze de olsa bu devlete, bu millete sizlerle birlikte bir omuz verebilmişsek ne mutlu bize. Bu zor dönemdeki duruşları ve yardımlarından dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Jandarma Komutanımıza, İl Emniyet Müdürümüze, Hâkim ve Savcı arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin. ? diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten´e, Kırıkkale´de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, günün anısına el dokuması Karakeçili kilimi ve el sanatı tabak verdi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu