Anahtar Kelimeler: Bayrak Samsun gönderildi

Bayrak Samsun´a gönderildi

Bayrak Samsun´a gönderildi

Bayrak Samsun´a gönderildi

2 bin düğme ile yapıldı!

Bahşili ilçesinde öğrenciler tarafından değişik şekil ve boylardaki 2 bin düğmeden yapılan Türk bayrağı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı´nda sergilenmesi için Samsun´a gönderildi.

ANLAMLI BİR ÇALIŞMA

Bahşili ilçesinde öğrenciler tarafından değişik şekil ve boylardaki 2 bin düğmeden yapılan Türk bayrağı,  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı´nda sergilenmesi için  Samsun´a gönderildi. Samsun  Canik Gülbahar Hatun Anaokulu´nun başlattığı "81 il 81 Bayrak Projesi" kapsamında Bahşili ilçesinde  Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğrencileri de düğmelerden Türk bayrağı yaptı.

SAMSUN´A GÖNDERDİLER

Okul müdürü Şengül Doğan, yaptığı açıklamada, çalışmanın kendilerine şevk verdiğini belirterek, bu tür sosyal faaliyetlerde bulunmanın kendileri için onur duyulacak bir çalışma olduğunu söyledi. Çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilere de teşekkür eden Doğan, önce el baskısı ile  Atatürk posteri yaptıklarını ve şimdide düğmeden oluşan Türk bayrağı yaptıklarını ifade etti. Yaklaşık 2 bin düğmenin kullanıldığı bayrak,  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı´nda sergilenmesi için  Samsun´a gönderildi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli