Anahtar Kelimeler: Bayrama sessiz kutlama

Bayrama sessiz kutlama!

Bayrama sessiz kutlama!

Bayrama sessiz kutlama!

 

Anıta çelenk bırakıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale´de de tören düzenlendi tören düzenlendi.

GÜCÜNÜ GÖSTERMİŞTİR

Üsteğmen Celal Burak Kağızmanlı, günün anlamına ilişkin konuşma yaptı. Kağızmanlı, ?Bu hain teşebbüsten istediklerini alamayarak tarih sayfasında vatan haini olarak yerlerini almışlardır. Bu olaylarla birlikte aziz milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri´nin asıl mensupları, ülkemiz üzerinde emelleri olanlara bir kez daha gücünü göstermiştir? dedi.

94. YIL DÖNÜMÜ

Kırıkkale´de kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı´nda başladı. Buradaki törende Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı anıta çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

EMSAL TEŞKİL ETMİŞTİR

Üsteğmen Celal Burak Kağızmanlı, günün anlamına ilişkin konuşmasında,  Bugün büyük Türk Milleti ve kahraman silahlı kuvvetlerinin gücünü tüm dünyaya gösterdiği şanlı 30 Ağustos ve Zafer Bayramı´nın 94. Yıl dönümünü kutlamaktayız. Bu zafer, dünya üzerinde bağımsızlık mücadelesi veren milletler için bir sembol ve emsal teşkil etmiştir? dedi.

ORDUSUNA ÂŞIK BİR MİLLET

Kağızmanlı,  ?Bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her bölümü terkedilmiş olsa bile bu aziz vatan toprakları üzerinde hiçbir düşmanın barınamayacağı bir kez daha teşkil edilmiştir. Bu büyük zaferin değerinin bilinmesi için bugün ki şartlarda kıymetinin daha iyi şekilde bilinmesi gerekmektedir. Her milletin ordusu vardır ancak ordusuna âşık bir millet vardır. O da; yüce Türk milletidir.?

HAK ETMEYEN VATAN HAİNİ

Kağızmanlı yaptığı konuşkamada, ?Bu üniformayı giymeyi hak etmeyen vatan haini FETÖ mensubu hainler, 15 Temmuz günü giriştikleri darbe kalkışması sonucunda da, gencinden yaşlısına, erkeğinden bayanına milletimizi karşısında bulmuştur. Darbe kalkışmasında bulunan bu terör mensupları, tarih sayfalarında vatan haini olarak yerlerini almışlardır?

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Tören, daha sonra valilikteki kutlama programıyla devam etti. Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sayın Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Protokolü, Şehit Yakınları ve Gaziler, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile Vatandaşlar katıldı. Vali  M.İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tebrikleri kabul ettiler.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false