Anahtar Kelimeler: bayrak yürüyüşü

BBP´den bayrak yürüyüşü

BBP´den bayrak yürüyüşü

BBP´den bayrak yürüyüşü

Meydanda açıklama yapıldı

BBP´den Kırıkkale´de Saygı Yürüyüşü BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ´aygı Yürüyüşü´ yapıldı.

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

BBP´den Kırıkkale´de Saygı Yürüyüşü BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ´aygı Yürüyüşü´ yapıldı. Cumhuriyet meydanında toplanan partililer daha sonra toplu halde Zafer Caddesi üzerinden yürüyüşe geçip, parti binası önünde toplandılar. BBP Genel Sekreteri ve Kırıkkale milletvekili adayı Üzeyir Tunç alanda toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "BBP Partisi olarak bugüne kadar zulüm kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, ne zaman nerede yapılmış olursa olsun hep karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi. Tunç ve beraberindeki partililer, Cumhuriyet Meydanı´ndan sloganlarla Yenidoğan Mahallesi´ndeki seçim irtibat bürosuna kadar yürüdü. Burada açıklamalarda bulunan Tunç, bugün dünden daha fazla birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Türkiye´nin çok zor bir dönemden geçtiğini, terörün kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın lanetlediklerini vurgulayan Tunç, şöyle konuştu:

SÖZÜMÜZÜ ESİRGEMEDİK

"Yüce dinimiz İslam adam öldürmeyi emretmiyor, kardeşliği ve kucaklaşmayı emrediyor. BBP partisi olarak bugüne kadar zulüm kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, ne zaman nerede yapılmış olursa olsun hep karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz. Biz dik durduk, düz yürüdük, doğruyu söyledik. Bize yapılanlara karşı geldiğimiz kadar. Bizimle 180 derece ters olanlara yapılan yarayacakmış, bizim aleyhimize olacakmış, başka birilerinin lehine olacakmış hesabı hiç yapmadık. Yanlış kimden geldiyse hep karşısında olduk. Yol gösterici olduk. Ağzımızdan çıkan her kelimenin bir gün karşımıza çıkacakmış gibi, 40 kere yutkunduk, bir kere konuştuk. Ancak söz konusu vatan, millet, bayrak ve Allah olunca ne gözümüzü budaktan ne de sözümüzü dudaktan esirgemedik".



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli