Anahtar Kelimeler: Bedaş ağaç katliamı

Bedaş´tan ağaç katliamı!

Bedaş´tan ağaç katliamı!

Bedaş´tan ağaç katliamı!

Bu böyle mi yapılır?

Ağaçları budamak yerine katlediyorlar!

Kırıkkale´de şu günlerde Bedaş tarafından resmen ağaç katliamı yapılıyor. Budanması gereken ağaçlar kesilip kesilip atılıyor.

KATLİAM YAPILIYOR

Yol kenarlarında gelişigüzel büyüyen ağaçlara bakım yapılmadığı için Bedaş tarafından ağaçlar adeta katlediliyor.  ağaçlara bakım yapılmadığı için dalların elektrik tellerine kadar uzadığı gözleniyor. Bu durum haliyle tehlike arz ediyor. Ancak buna bulunan önlem ise tam anlamıyla vahşet gibi. Bedaş ekiplerinin yol kenarlarında tellere kadar uzayan ağaçların dallarını budamak ve kontrol altına almak yerine ağaç büyüklüğündeki dalların kesip kesip attıkları gözleniyor.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Bu durumu gören vatandaşlar tepki gösteriyor ancak bunu dinleyen yok. Bedaş ekiplerinin dalları budayarak kontrol altında tutmak yerine gelişigüzel kestikleri gözleniyor. Vatandaşlar ekiplere müdahale edilmesini istiyorlar. Bir çok kişi, ?Bu müdahale böyle olmaz. Ağaçlar evet tehlike arz ediyor ama koca dallar, ağaç büyüklüğündeki kollar kesilip atılmaz, Kontrollü bir şekilde budanır. Yazık ki müdahale eden yok. Birileri bu duruma müdahale etmeli? diyorlar. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu