Belediye ekipleri mücadele başlattı

Belediye ekipleri mücadele başlattı

Belediye ekipleri mücadele başlattı

Gün boyu çalıştılar

İlimizde gece saatlerinde başlayan şiddetli kar yağışına Belediye ekipleri anında müdahale etti. Vatandaşların olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi için önlemlerini arttıran Belediye ekipleri, şehir merkezindeki yollarda çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Cadde ve sokaklardaki kaldırımlarda kar temizliğini gerçekleştiren ekipler, buzlanmaya karşı solüsyonlu önlemlerini alıyor.

HIZLA DEVAM EDİYOR

Belediye ilgili birimleri gece saatlerinde başlayan kar yağışına, solüsyon ve tuzlama çalışmalarıyla başladı. Belediyemiz tüm araçlarını seferber ederek çalışmalarına hızla devam ediyor. Şehir merkezinde solüsyon çalışmalarına ara vermeden devam edilirken Mahallelerimizde tuzlama ve greyder ile yol açma çalışmalarımıza ara verilmeden sürdürülüyor.

ÖNELM ALINDI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplerden anlık durum raporu aldı. Zafer Caddesinde temizlik ekiplerinin kar küreme çalışmasını yerinde takip eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vatandaşların olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi için önlemlerin alındığını belirtti.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli