Anahtar Kelimeler: Belediye kara kışa hazır

Belediye kara kışa hazır

Belediye kara kışa hazır

Belediye kara kışa hazır

Bilgi verildi?

Kara kış geldikten ve sonrasında hizmetlerinin aralıksız devam edeceği açıklayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, soğukların hizmetlerini durdurmayacağını söyledi.

HİZMETE DEVAM

Hava şartlarının müsaade ettiği şekilde yol çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Saygılı, ilimizde girilmeyen sokaklara girdiklerini söyleyerek, ?Biz içerden dışarı değil de dışarıdan içeri doğru geliyoruz. Önümüzde ki yıl hiçbir mahallede eksikliğimiz kalmaz sanıyorum? dedi. Son olarak kışa hazır olduklarını söyleyen Saygılı ?Herhangi bir afetlerde anında devreye girecek sistemi kurduk. Anında müdahale edecek ekibimiz hazır? diye konuştu.

JAPON PARKINDA SONA GELİNDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Japon temalı park çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, ?Alt tarafında bulunan park için proje çiziliyor. En kısa zamanda tek katlılarda bulunan yerler boşaltılacak. Büyük bir çoğunluğu da boşaltıldı. 2 ay içerisinde projeyle birlikte ihalesine çıkacağız. Japon temalı parkımız iki ay içerisinde tamamlanacak.?

ESKİ GÜNLERİ YÂD EDECEKLER

Hüseyin Kâhya Parkında bulunan emekliler konağının bittiğini ve iç tefrişatının alımının başladığını açıklayan Saygılı, ?Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Vatandaşlarımız buraya gelerek hem çaylarını içecekler hem de eski günleri yâd edecekler. Ayrıca birbirini görmeyen insanlar, bu konak sayesinde yılların getirdiği özlemi sona erdirecekler.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli