Anahtar Kelimeler: BELEDİYE NEYİ BEKLİYOR

BELEDİYE NEYİ BEKLİYOR?

BELEDİYE NEYİ BEKLİYOR?

BELEDİYE NEYİ BEKLİYOR?

İşi sulandırarak geçiştirme çabası!

Kırıkkale´de bir çok kurumda FETÖ operasyonu yapıldı ancak Kırıkkale Belediyesi´ne ne hikmetse dokunulmadı. FETÖ operasyonu diye MHP´li bürokratları görevden almaya kalktılar, ancak bunu kimse yutmadı?

ÇİRKİN BİR SULANDIRMA

Kırıkkale Belediyesi´nde FETÖ operasyonları bir türlü başlamadı. Her kurumda operasyonlar oldu ancak ne hikmetse Kırıkkale Belediyesi´ne dokunulmadı. MHP´li müdürleri ve bürokratları çirkin bir FETÖ iddiası ve ihbarı ile görevden almaya kalktılar. 13 müdür görevden alındı, ancak 8 tanesi göreve geri döndü. Diğerlerinin dönmesi de an meselesi. Kırıkkale Belediyesi FETÖ ile mücadele edeceğine işi hem sulandırdı ve hem de MHP´li bürokratları ihbarlar ile çirkinleşirdi.

MECLİS ÜYELERİ VAR

Belediye´de çok sayıda FETÖ´cü olduğu biliniyor. Ancak hiç kimse onlara dokunmuyor. Onları kimin koruduğu merak konusu. Personel ve Belediye bürokratları içinde olduğu gibi Belediye Meclisi Üyeleri içinde de en az 5 kişinin FETÖ´cü olduğunu kamuoyunun tamamı biliyor..

SAMİMİ BULUNMUYOR

Kırıkkale Belediyesi´ni yakından ilgilendiren bu türlü gelişmeler olmasına rağmen,. Ne istifa ettiler ne de görevden alındılar. Bununla beraber Belediye içinde şu ana kadar FETÖ´cü olan hiçbir isme dokunulmadı. Onları ve meclis üyelerini kimin koruduğu merak ediliyor. Kamuoyu bu sorunun cevabını ararken, bu konuda yaşanan gelişmeleri de inandırıcı ve samimi bulmuyor.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli