Anahtar Kelimeler: Belediye araçları çekildi

Belediye araçları çekildi

Belediye araçları çekildi

Araçlar garaja çekildi

Daha önce olmamıştı

 

Kırıkkale’ye seçim sonucuna 

göre yoksa ceza mı kesiliyor?

 

Mehmet Saygılı’nın seçimi tarihi bir hezimetle kaybetmesinin ardından iki gündür belediye araçlarının sokaklarda olmadığı ve garaja çekildiği görülüyor.

 

ARAÇLAR GARAJA ÇEKİLDİ

Mehmet Saygılı’nın seçimi tarihi bir hezimetle kaybetmesinin ardından iki gündür belediye araçlarının sokaklarda olmadığı ve garaja çekildiği görülüyor. Bu durum zaman zaman sorunlara neden oluyor. Su ve kanal arızası patlakları konusunda sıkıntı yaşandığı haberleri geliyor. Belediye ekibi boşlukta kaldığı için araçların garaja çekildiği, sadece toplu taşıma başta olmak üzere zaruri hizmet araçlarının çalıştırıldığı belirtiliyor. Geri kalan araçların tamamı garajda yeni başkan ve talimatlarını bekliyor. Belediye müdürleri, amirleri ve personeli de yeni başkan ve talimatlarını beklemeyi sürdürüyor. 

 

DAHA ÖNCE OLMAMIŞTI

Daha önce belediyede başkan değişmesine rağmen aynı partiden oldukları için böyle bir durum yaşanmamış, tüm işler aynı şekilde devam etmişti. Fakat şimdi hem başkan hem de parti değişince ekipler de yeni talimatlar için araçları garaja çekerek talimatları beklemeye başladı. Yeni Başkan ve ekibi de mazbatayı bekliyor. Sosyal medyada bir kesim ise Kırıkkalelileri cezalandırmak için tüm araç ve ekiplerin geri çekildiği yorumlarını yapıyor.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu