Anahtar Kelimeler: Belediye bayrak dağıttı

Belediye bayrak dağıttı

Belediye bayrak dağıttı

Yahşihan Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla 7 bin 500 haneye Türk Bayrağı dağıtarak Yahşihan’ı Türk Bayraklarıyla donattı.

BAYRAK DAĞITILDI

Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla Yahşihan Belediyesi ilçe genelinde Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi. Yahşihan Belediyesi ekipleri ilçede bulunan 7 bin 500 haneye bayrak dağıttı. Cadde ve sokaklar bayraklarla süslendi. Yahşihan Belediyesi tarafından dağıtılan bayrakları alan vatandaşlar evlerinin camlarına astı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ilk olarak Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu’nu sonrasında MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı’yı ziyaret ederek Türk Bayrağı takdim etti. Evlere gönderilen bayraklara Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın imzası ile mektupta yer aldı. 

 

MEKTUP YAYINLANDI

Türkyılmaz’ın yazmış olduğu mektupta “Değerli Hemşehrim; Demokratik kazanımlarımızın temeli, şehitlerimizin emaneti Cumhuriyetimizin 100. yılını, İstiklalden İstikbale Cumhuriyet Şehri Yahşihan olarak coşkuyla karşılıyoruz. İlçemizi başta alt yapı ve üst yapı çalışmaları olmak üzere her yönden geliştirmeye yönelik sonsuz çabalarımız devam ederken sizleri ‘100. Yılda ilçemizi Gelincik Tarlasına Çevirelim’ etkinliğimize katılmaya davet ediyorum. Bu kapsamda hediye ettiğimiz şanlı bayrağımızı 29 Ekim Pazar günü evlerinizin camlarına gururla asmanızı bekliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ibaresi kullanıldı.

 

CUMHURİYET İLE KALIN

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin emaneti Cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle toplamda 7500 hanenin kapısını çalarak Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirdik. İstiklalden istikbale Cumhuriyet şehri Yahşihan olarak sizlere dağıttığımız Türk Bayraklarımız ile 29 Ekim’de ilçemizi adeta gelincik tarlasına çevireceğiz. Bu onurlu günde gelin ilçemizin her sokağını bayraklarımızla kırmızıya boyayalım. Nice 100 yıllara. Cumhuriyet ile kalın” ifadeleri kullandı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı