Belediyede Bayramlaşma izdihamı

Belediyede Bayramlaşma izdihamı

Belediyede Bayramlaşma izdihamı

Kalabalık bir tören yapıldı

Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen programda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Belediyede vatandaşlarile bayramlaştı.

KALABALIK OLDU

Belediyede gerçekleşen bayramlaşma merasiminde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, il protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, katılımı sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirterek hemşehrilerimizin de bayramını kutladı. Bayramlaşma AK Parti İl Binasında devam etti. Burada da Belediye Başkanı Mehmet Saygılı vatandaşlar ile bayramlaştı.

ZİYARETLER YAPILDI

Ayrıca Başkanımız Vali Mehmet İlker Haktan kaçmaz ile birlikte kimsesiz çocuklar ve zihinsel engelli kl yerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ile birlikte İtfaiye binasını ziyaret ederek, personeller ile bayramlaştı. İtfaiye binasında karşılanan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı İtfaiye hakkında Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a bilgi verdi. Burada personellerin bayramını kutladıktan sonra Hürriyet Polis Merkezindeki Polisleri ziyaret ederek bayramları kutlandı. Ardından İl Jandarma binası ziyaret edildi.

TAZİYE ZİYARETİ

Askerleri bayramlaşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Görevini hiç aksatmayan bu teşkilatlarımıza teşekkür ettiğini belirterek bayramlarını kutladı. Ramazan ayı içerisinde şehit düşen Şehit Polis Memuru Emrah Pekdoğan ve Şehit Astsubay Üstçavuş Şükrü Ceylan´ın babaocağını Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Milletvekili Abdullah Öztürk ile birlikte ziyaret etti. Aile ve yakınları ile bayramlaşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tekrar başsağlığı diledi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli