Belediye meclisinde 7 madde görüşüldü

Belediye meclisinde  7 madde görüşüldü

Belediye meclisinde 7 madde görüşüldü

Olmayan ulaşım hizmetleri görüşüldü!

Kırıkkale Belediyesi Meclisi Nisan ayının ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda toplam 7 madde karara bağlandı.

Ulaşım hizmetleri görüşüldü

Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci toplantısının başkanlığını yine Belediye Meclis Başkan Vekili Çakır Yıldırım gerçekleştirdi. Gündemin ilk maddesinde Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışma yönetmeliği hususu görüşüldü. İkinci madde de ise Zabıt Müdürlüğü çalışma Yönetmeliği ile Belediye emir ve yasakları yönetmeliği görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Komisyon raporları konuşuldu

Gündemin üçüncü maddesinde 5393 sayılı Belediye kanunun 25. Maddesince denetim komisyon raporu görüşüldü. Komisyonlardan gelecek komisyon raporlarının görüşülmesi gündemin dördüncü maddesini oluşturdu. Gündemin beşinci maddesinde arsa tahsisi hususu görüşülerek karara bağlandı. Altıncı maddede ise komisyondan gelecek imar plan tadilatları görüşüldü. Son madde de ise imar plan tadilat taleplerinin imar tadilat komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.



bekir ilker
5.04.2015 20:08:34
Belediyenin toplu taşıma araçlarından memnunuz lütfen iftira atmayın.. Bakın öğrenciler, yaşlılar, şehit gazi yakınları ne güzel hizmet alıyor lütfen daha doğru bir haber yapın...???

kadir soylu
5.04.2015 20:16:06
BİRAZ ŞÜKREDİN NE KADAR NANKÖRSÜNÜZ SUYUNUZ AKIYOR YA YETMİYOR MU... PARKMIŞ, ÇÖPMÜŞ,ULAŞIMMIŞ, ETKİNLİKMİŞ, YOLMUŞ BUNLARI BOŞVERİN GİDİN O AKAN ÇEŞMENİZDEN BU İŞLER İÇİN BİR BARDAK SU İÇİN AMA YUTMAYIN ÇÜNKÜ İÇİLMİYOR...

aysel önge
5.04.2015 20:22:06
Birileri belediye otobüsü olmadığını bunlara söylesin ve bundan sonra toplantı öncesi alkol testi yapılsın..

s.c
6.04.2015 12:02:20
kirikkalede Imar larda Eksik olan Lütfen Park konusuyla ilgilenirseniz cok isabetli olur ve ayni zamanda cok önemli fakat hic kimsenin önem vermedigi yangin oldugunda su alma teskilati yok her apartumanin yangin esnasinda su alma vanasi neden konmuyor?UZMANLAR Ne düsünüyor...

  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli