Anahtar Kelimeler: Beraberliğimizi koruyacağız

?Beraberliğimizi koruyacağız?

?Beraberliğimizi koruyacağız?

?Beraberliğimizi koruyacağız?

 

Kırşehirlilere ziyaretçi akını!         

Kırşehir İlçeleri Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Mustafa Tuğrul ve yönetimi, Kurban Bayramı´nın dördüncü gününde hemşerileriyle bir araya geldi. Bayramların birlik ve beraberliğin sergilendiği günler olduğunu belirten Tuğrul, ?Ne olursa olsun Kırşehirli olduğumuz için birlik ve beraberliğimizi koruyacağız, topluma her zaman örnek olacağız? dedi.

KIRŞEHİRLİLER BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı´nın son gününde Kırşehir İlçeleri Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Mustafa Tuğrul ve yönetimi, hemşerileriyle bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleştirilen programa AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Demir, MHP Milletvekili adayı Tacettin Silsüpür, CHP Milletvekili adayı Hasan Biçer, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, gazetemiz imtiyaz sahibi Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, il genel meclis üyesi Yılmaz Cebeci, geçmişte görev yapan dernek başkanları, üyeler ve çok sayıda Kırşehirli katıldı.

BERABERLİK SERGİLENDİ

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek temennisinde bulunan Başkan Tuğrul, bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Dr. Mustafa Tuğrul, tüm hemşerilerin bayramını kutladı. Dernek olarak üzerine düşen görevleri yaptıklarını belirten Tuğrul, ?Dernek üyelerimizin mutlu ve acı günlerinde yanlarındayız. Amacımız dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamaktır? dedi.

MİLLET OLMA ŞUURU

Tuğrul, ?Amacımız dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamaktır. Bayramlar ise insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir? dedi.

HESABIMIZI İYİ YAPMALIYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Tacettin Silsüpür, ?Şimdi birlik ve beraberlik olma zamanı. Burada üç tane Kırşehirli milletvekili aday arkadaşlarımız var. İşte birlik ve beraberliğimizi korumamız gereken gün bugündür. Bu seçimlerde bir Kırşehirlinin kazanmasını sağlamamız gerekir. Ben sizlerden bunu istiyorum, herkesin kalbinde bir siyasi parti vardır fakat burada Kırşehirli vurgusunu iyi yapalım? ifadesinde bulundu.

BU ŞEHRE HİZMET EDENLERİZ

Herkesin bayramını kutlayan AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Demir ise; derneğin kurulmasında ve derneği bugünlere getiren herkese teşekkür etti. Kasım seçimlerine sayılı günlerin kaldığını belirten Demir, ?Biz bu şehirde Kırşehirliler olarak her zaman hizmet etmiş insanlarız. Kimseye zararımız olmamış, yaşadığımızı kente bir katkımız olabilir mi düşüncesine sahip olduk. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan daha başarılı çalışmalara imza atalım? dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Tüm İslam âlemi ve herkesin bayramını kutlayan CHP Milletvekili adayı Hasan Biçer ise; ?Kasım ayında yapılacak olan seçimler inşallah hepimiz hakkında hayırlısıyla sonuçlanır. Bizler Kırşehirliler olarak her zaman sizlerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz? şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından programa katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.



zeki güneş
29.09.2015 22:32:36
AKP 7 Haziranın üstüne +40 bin oy koyacakta Mehmet Demir çıkacak mümkün değil. MHP 15 bin oy daha alırsa Tacettin abi seçilecek. Biz kırşehirliler mecliste bir vekil görmek istiyoruz artık. Desteğimiz Tacettin Bey´e

halk
30.09.2015 13:52:26
Her durumda Ak parti oyunu artıracak 92000 oya kadar kimse kendine pay çıkarmasın zaten sizde biliyorsunuz bu adaylar bir önceki seçimde 105 000 olan sayıyı 80 000 leredüşürmüşlerdi.3 çıkarmı bilemiyorum ama bir partili olarak bildiğim 3 çıkarsa kırıkkalede abdullaha milletvekilliği yaptırılmayacağıdır.kukla vekil olur.şimdi baya bir hareketlilik var gibi yılanlar deliklerinden çıkl mış daha önce sokmuş olduğu neferleri vaatlerle kandırma peşinde eee ne diyelim bir müslüman bir yılanın deliğinden bir sefer ısırılır ... defalarca ısırılıyorsa ısırılan aklını başına alsın kendini ahmak yerine koymasın.adayları protesto etmek için Ak parti yazısı üzerini mühürlensin ki büyüklerde fazla büyüklenmesin.

  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli