Beş mahalleye 250 bin metre kare kilit parke

Beş mahalleye 250 bin  metre kare kilit parke

Beş mahalleye 250 bin metre kare kilit parke

Çalışma açıklaması

Havaların ısınmasıyla birlikte Kırıkkale Belediyesi asfalt ve yol yapımı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen işleri Müdürü Ali Kürşat Altop ve Belediye Meclis Üyesi Cihat Vural çalışmaları yerinde inceledi. İncelemenin ardından gazetemize açıklama yapan Altop, 5 mahallede 250 bin metre kare kilit parke yapıldığını ifade etti.

Çalışmaları incelediler

Kırıkkale Belediyesi yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ise Gündoğdu, Karşıyaka, Kurtuluş, Yuva, Sanayi, Yeni Mahalle'de çalışmalar devam ediyor.  Yapılan çalışmaları Fen işleri Müdürü Ali Kürşat Altop ve Belediye Meclis Üyesi Cihat Vural yerinde inceleyerek bilgi aldılar. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından start verilen yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hızla ilerlediğini belirten Fen işleri Müdürü Ali Kürşat Altop, Daha önce bazı mahallelerimizde yapılmayan yol çalışmaları vardı bu yolları tespit ederek çalışmalara başladık. Ekiplerimiz tüm hızıyla çalışıyor. Gerek belediye meclis üyelerimiz gerek Belediye Başkanımız ile bizlerde çalışmaları yerinde takip ediyoruz” dedi.

11 ekip çalışıyor

Vatandaşlarla da sohbet eden Altop ve Vural Gündoğdu Mahallesi muhtarı Ümit Aygar ile görüştüler. Kırıkkale Belediyesinin yaptığı çalışmalardan mutlu olduklarını belirten Mahalle sakinleri, Yıllardır yapılmayan yollarımız vardı bu yolları gerek halk gününde gerekse Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya ileterek yapılmasını istedik ve belediye yetkileri en kısa sürede çalışmalara başladı” şeklinde konuştular. Fen işleri Müdürü Ali Kürşat Altop ise yaptığı konuşmada, Çalışmalar sadece bu mahallelerde değil. Yolu bozuk mahallerimizde de devam edecek.  Bu mahallelerimiz acil yapılması gerekiyordu buralardan başladık diğer mahallerimizde çalışma planına alıyoruz şuan Gündoğdu, Karşıyaka, Kurtuluş, Yuva, Sanayi, Yeni Mahalle'de 250 bin metre kare kilit parke ve sathi çalışmaları yapılıyor. 11 ekiple çalışmalar devam ediyor. Buraların tamamlanmasının ardından ise diğer mahallelerimize geçeceğiz”  ifadelerini kulandı.

 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli