Anahtar Kelimeler: Bildik kurban kesti

Bildik kurban kesti

Bildik kurban kesti

Bildik kurban kesti

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının kazasız ve başarılı şekilde geçmesi temennisiyle kurban kesti.

AÇIKLAMADA BULUNDU

İlçede vatandaş odaklı yaptığı çalışmalarda takdir toplayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının kazasız ve başarılı şekilde geçmesi temennisiyle kurban kesti. Eğitim camiasının bir kez daha yanında olduğunu gösteren Başkan Bildik, ?Bizler belediyemizin bütün imkânları dâhilinde eğitim camiamızın yanındayız. Bizler hep birlikte yarınlarımız için geleceğimiz olan çocuklar için mücadele veriyoruz? dedi.

EĞİTİM CAMİASININ YANINDAYIZ

Bildik, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, ?2019-2020 eğitim ve öğretim yılının çocuklarımıza başarılar getirmesini temenni ediyorum. Hem gençlerimize hem öğretmenlerimize ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu eğitim ve öğretim yılının kazasız şekilde geçmesi için bir tane kurban kestik. Eğitim camiasının ayağına Allah taş değdirmesin. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başarılı bir yıl geçirsin demek istedik. ?

HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ

?Sulakyurt Belediyesi olarak elimizdeki imkânlar dâhilinde her türlü desteği olmaya çalışıyoruz. Bütün öğretmenlerimizi tüm eğitim camiamızla yemekte buluşacağız. Son zamanlarda eğitimin önemi Sulakyurt´ta eğitimin başarısı daha da artmaya başladı. Daha önceden üniversiteyi kazanan kişi yazısı azken şimdi ise bu sayı her yıl artıyor. Kırıkkale´de meslek liseleri arasında birinci konuma geldik. Fen Liselerine gönderdiğimiz öğrencilerimiz var. Bizler eğitimi önemsiyoruz. Elimizden gelen bütün desteği veriyoruz.?



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli