Anahtar Kelimeler: Bildik gazetecilere jest

Bildik´ten gazetecilere jest

Bildik´ten gazetecilere jest

Bildik´ten gazetecilere jest

Hem eğlendi, hem eğlendirdi

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri bir araya getiren bir eğlence programı düzenledi.

GAZETECİLERİ UNUTMADI

Kırıkkale´deki gazeteciler, son birkaç yıldır olduğu gibi bu yıl da Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´in jesti ile onurlandı. Başkan Bildik, göreve başladığı günden bu yana gazetecilere yönelik ilgisi ile dikkat çekiyor. Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteciler için bir eğlence programı düzenleyen Bildik, programı bu yıl da gerçekleştirdi.

GAZETECİLER HABER OLDU

Önceki akşam Kele Garden Restoran´da gazetecileri buluşturan Başkan Bildik, onlarla hem eğlendi hem de eğlendirdi. Programa gazete sahiplerinin yanı sıra gazete çalışanları katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede gazeteciler birkaç saatliğine de olsa eğlendiler. Bu kez gazeteciler haber oldu.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Bildik, ?Sizlerin ne zor şartlarda ne büyük özveri ile bu mesleği yaptığınızı biliyorum. Sizi biraz olsun mutlu etmek için bir araya gelmek istedik? dedi. Gazeteciler de Bildik´e teşekkür ederek, ?Bizi bu özel günde sadece yazılı veya sözlü olarak değil, fiili olarak hatırlayan Başkan Bildik´e teşekkür ediyoruz? dediler.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı