?Bir ve diri olacağız birlikte kazanacağız?

?Bir ve diri olacağız birlikte kazanacağız?

?Bir ve diri olacağız birlikte kazanacağız?

Biçer´den seri ziyaretler

CHP Milletvekili adayı Hasan Biçer Biçer dün OSB´deki sanayicileri ve esnafları ziyaret etti. Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Biçer, ?Bir ve diri olacağız birlikte kazanacağız? dedi.

SEÇİM ÇALIŞMASI SÜDRÜYOR

1 Kasım seçimi ile ilgili adayların saha çalışması aralıksız sürüyor. Ankara´daki patlama dolayısıyla saha çalışmasına bir süre ara veren Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer saha çalışmasını yeniden başlattı. Geçtiğimiz gün partili Egemen Haydar Özlük´ün sokak kahvaltısından sonra Hayvan Pazarı, Sebze Hali, Oto Galericiler sitesini ziyaret eden Biçer ve İl Başkanı Ahmet Önal ve Milletvekili adayı Hasan Biçer dünde Organize Sanayi Sitesindeki sanayicileri site yöneticilerini ziyaret etti. Daha sonra merkezde esnafları gezerek destek istedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Milletvekili adayı Hasan Biçer özellikle içinde bulunduğumuz şu günleri dikkate alarak gittiği her yerde birlik ve beraberlik mesajları veriyor. Biçer bu arada Kırıkkale ile ilgili olarak ta birlik ve beraberliğe ihtiyacın olduğunu belirterek ziyaretine gittiği herkese birlik ve beraberlik tavsiyesinde bulunuyor. Dün OSB´deki ziyareti sırasında rahatsızlanarak merkeze dönen Biçer seçim bürosuna yakın sokaklardaki esnafları gezerek destek istedi. CHP´nin politikalarını kısa kısa anlatan Biçer, ülkemizin içindeki duruma paralel olarak Kırıkkale yerilende de CHP´nin güçlü olması gerektiğini söyledi. Birlik ve beraberlik mesajlarını sıklaştıran Biçer, ?Bir ve diri olacağız, birlikte kazanacağız? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli