Anahtar Kelimeler: araya geldiler

Bir araya geldiler

Bir araya geldiler

Saadet Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığının yapmış olduğu kahvaltılı toplantı muhteşem bir kalabalık ile gerçekleştirildi.

             

TOPLANTI YAPILDI

Toplantıda Merkez İlçe Başkanı Hidayet Işık açıklamalarda bulundu. Işık, Milli Görüşün bir yaşam şekli olduğu nefis terbiyesini esas alan ve birinci özelliği de ahlak ve maneviyattır, hak ve adaleti anlama ve anlatma zihniyetidir.  Milli Görüşün Türkiye’de sadece siyasi bir parti, bir vakıf bir dernek değildir. Tüm dünya Müslüman ülkelerinin ve tüm insanlığın saadeti için çalışan hayırda yarışanlar topluluğudur. Milli Görüş bencillikten uzaktır bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın görüşünü asla kabul etmez. Tüm insanlığın saadetini esas alır. Her milli görüşçü iyiliği yaymakla, kötülüğü de önlemekle mükelleftir. Milli görüş hakkın yer yüzünde hakimiyeti için çalışmanın adıdır” dedi. 

 

GÜNEŞ DE KATILDI

Toplantıya katılan 20. Dönem Kırşehir Milletvekili ve saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş Bey de misafirlere hitap etti. Cafer Güneş, gençlerimizin ülkemizin ve tüm insanlığın saadete kavuşabilmesi için mutlaka iktidar olması gerektiğini vurguladı. Bunun için de milli görüş teşkilatlarının geçler, kadın kolları ve tüm teşkilat üyelerinin çok özverili bir şekilde çalışmamız gerektiğini  anlattı. Güneş iktidarın yaptığı yanlışların neticesinde çitçimiz, emeklimiz ve bütün ülkenin geldiği ekonomik krizin nelere mal olduğunu anlattı. Mili görüşün her iktidara geldiğinde ülkemizde nasıl bir kalkınmanın gelişmelerin olduğunu söyleyen 

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Güneş denk bütçenin Kıbrıs Zaferinin borç almadan fabrikalar açtığını ağır sanayini gelişmesi milli görüşün iktidar olduğu dönemlerde gerçekleşmiştir. Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, bugünden itibaren Kırıkkale’yi bu şekilde diri canlı, katılımı yüksek olan bir şekilde gördükten sonra umudumuz çok ileri seviyede artmış oldu. Dünyada zulmün karşısında dimdik ayakta duran Milli Görüştür. Dünyada ve ülkemizde Adil Düzen Adil paylaşım olsun istiyoruz.  Bizim hiçbir partiye ön yargımız yoktur. Herkese anlatacağımız bir davamız vardır” dedi. Toplantıya GİK Üyesi Adan  Simit, İl Başkanı Veysel Kutluca  ve  ilçe başkanları da katıldı. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı