Anahtar Kelimeler: garip açıklama!

Bir garip açıklama!

Bir garip açıklama!

Bürokratlara tehdit mi?

İttifak ayrışması gibi!

Hedef şaşırtma mı yapılıyor?

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı’nın yaptığı bir açıklama dikkat çekici bulundu. Açıklamada bir yandan Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı’na destek olunurken, öbür yandan da bürokratlara yönelik mesaj verildiği gözlendi.

DİKKAT ÇEKİCİ BİR DURUM

Bu tür açıklamaların vekil yerine il başkanına yaptırıldığı gözlenirken, sosyal medya ve sokakta gösterilecek tepkilerin de adeta hedef şaşırtılarak il başkanına yönlendirildiği gözleniyor. Durduk yere ve anlamsız bir şekilde yapılan açıklamaya sosyal medyada bir çok kişi tepki gösterdi. AKP’lilerin bile yapılan bir takım çalışmalara bu kadar özenli destek açıklama yapmadığı biliniyor. Cumhur İttifakı ortağının böyle bir açıklamada bulunması AKP’liler tarafından bile garip karşılanmış gibi görünüyor.

ÇOK MANİDAR BULUNUYOR

Abalı bakanlıkların yürüttüğü programlı çalışmaları överken, çalışmaların da takipçisi olduklarını belirtiyor ve bürokratlara da atıfta bulunarak projelere sahip çıkmalarını ve projeleri takip etmelerini istiyor. AKP bürokratlarına MHP’li bir ismin uyarıda bulunduğu gözleniyor. Bunu AKP yöneticilerinin bile yapmadığı konuşulurken, açıklama bu bakımdan manidar bulunuyor. Öte yandan Cumhurbaşkanına MHP’li bir ismin kendi lideriymiş gibi övgülerde bulunması da dikkat çekici bulunuyor. Sosyal medya kullanıcıları bu gelişmeyi yorumluyor ve çok manidar olduğunu söylüyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı