Anahtar Kelimeler: ikramiye

Bir maaş ikramiye

Bir maaş ikramiye

ÖNEMLİ GELİŞME

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Genel Müdürü Yasin Akdere, MKE çalışanlarına yeni yılda birer maaş ikramiye verileceğini ifade etti. Akdere ayrıca, aylık ücretli çalışanlarının yemek bedellerinin MKE tarafından karşılanacağını belirtti.

ÖNEMLİ GELİŞME

MKE Genel Müdürü Yasin Akdere  yaptığı açıklamasında "Ülkemiz savunma sanayinin öncü kuruluşu olan MKE A.Ş'nin yeni yapısında hedeflerimizin bulunmaktasınız. gerçekleştirilmesine büyük katkı sağlamış, Şirketimize bu dönemde verdiğiniz özverili katkılarınızı ödüllendirmek ve ailemize yeni katılan arkadaşlarımızı teşvik etmek amacıyla; Saat ücretli çalışanlarımızda olduğu gibi aylık ücretli çalışanlarımızın yemek bedelinin Şirketimiz tarafından karşılanmasına karar verildi” şeklinde konuştu.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Akdere, "Aylık ücretli çalışanlarımıza birer aylık ücretleri tutarında (mali ve sosyal haklar hariç), saat ücretli çalışanlarımıza ise 225 saat üzerinden hesaplanan aylık ücretleri tutarında, bu yıl işbaşı yapmış yeni çalışanlarımıza da aynı koşullarda 2021 yılındaki çalışmalarıyla orantılı (kıstelyevm) teşvik primi verilmesine, karar verilmiştir. Hep birlikte "Yapılmayanı yapmak" sloganıyla milli güç MKE'yi zirveye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutlar; sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı nice yıllar dilerim” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı