Anahtar Kelimeler: yapmadığı kalmadı!

Bir oy için yapmadığı kalmadı!

Bir oy için yapmadığı kalmadı!

Eser sahibi sen misin?

Arkadaş müjde vermiş!

Şehirde bir eseri bile yok!

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk, yeniden seçilebilmek için denemedik yöntem bırakmıyor.

İLGİNÇ BİR DURUM

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk, yeniden seçilebilmek için denemedik yöntem bırakmıyor. Seçilmeye yetecek bir oy için neredeyse seçmene yalvaracak duruma gelen Öztürk, geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı ve partisine destek olmanın vatanseverlik, destek olmamanın ise vatan hainliği olduğuna işaret eden SMS mesajı göndermişti hemen herkese. Büyük tepki çeken mesaja bir açıklama yapmayan Öztürk, geçtiğimiz günlerde de kendisinin hiç alakası, müdahalesi ve hatta bilgisi olmamasına rağmen Yeni Sanayi Sitesi’nin ihalesi ile ilgili sanki kendisi yaptırmış gibi bilgi verdiği gözlendi. 

 

ESER SAHİBİ MİSİN?

Kırıkkale Belediyesi’nin takip ettiği, TOKİ ile yürütülen proje konusunda Belediye dururken, Öztürk’ün “ihale yapılacak” müjdesi vermesi hem dikkat hem de tepki çekti. Bugüne kadar Kırıkkale Belediyesi’nin yanından bile hiç geçmeyen, daha önce Belediye’ye etmedik laf bırakmayan Öztürk’ün şimdi seçim için bir Belediye projesini kullanması manidar bulunuyor. Sanayi Sitesi’ni kendisinin çalışmasıymış gibi “müjde” olarak sunan Öztürk’ün sanki eser sahibi kendisiymiş gibi davranması ‘denize düşen yılana sarılır’ şeklinde yorumlanıyor. 

 

VATANDAŞ NE DİYOR?

Müjde haberi sosyal medyada geniş yankı uyandırmış gibi görünüyor. Bir çok kişi Öztürk’ü bu haberle eleştirirken, bir çok kişi de tam anlamıyla dalga geçmiş. Şehirde vekilli döneminde hiçbir eseri olmayan Öztürk’ü eleştirenler, “Yolların hakkından geldik işsizliği göçmenleri aştık ekonomik buhranların üstesinden geldik 20 yıldır sanayi yapılacak orada takılı kaldık..sabredin 2 haftadan daha az kaldı akp’yi MHP’yi yollama zamanı geçmiş çoktan” diyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu