Anahtar Kelimeler: skandal !

Bir skandal daha!

Bir skandal daha!

Skandallar Belediyesi…!

Esnaf meydanda yer arıyor!

Kırıkkale Belediyesi’nin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez  skandal olay Ardiyeciler Sitesi esnaflarına yer gösterilmeden dükkanlarını boşaltmalarının istenmesi.

SKANDAL BİR DURUM

Kırıkkale Belediyesi’nin kararı ile Ardiyeciler Sitesi esnaflarının bulundukları alanı, yani dükkanlarını boşaltmaları istendi. Esnaflara bu amaçla resmi yazı gönderildi. Haziran ayının sonuna kadar esnaflardan dükkanlarını boşaltmaları isteniyor. İşin ilginç yanı ise esnaflara yer gösterilmiyor. Esnaflar nereye gideceklerini bilmiyorlar. Daha önce de gündeme gelen bu konuda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı esnaflara yer göstermek kaydı ile alanı boşaltacaklarını ve burayı mesire alanı yapacaklarını ileri sürmüştü. Bu konuda bir gelişme yaşanmadı. Ancak ani bir kararla konuyla ilgili gelişmeler peş peşe yaşanıyor. Esnafların alanı yer gösterilmeden boşaltmaları isteniyor. Bunun için de alan riskli bölge ilan edildi.

YENİ Mİ AKLINIZA GELDİ?

Alan boşaltılarak riskli bölgede çalışma yapılacağı öne sürüldü. Esnaflara gönderilen belgede alanın riskli olduğu ve burada iyileştirme çalışması yapılacağı ifade ediliyor. Duruma tepkili olan esnaflar, hem kendilerine yer gösterilmediğini ve hem de ne yapacaklarını bilemediklerini söylüyorlar. Ayrıca alanın riskli bölge olarak görülmesinin şimdi mi Belediye’nin aklına geldiğini soruyorlar. Önceki gün Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile bir görüşme yapan esnaflar, kendilerine hem yer gösterilmesini ve hem de makul bir yol izlenerek süre tanınmasını ve taşınma masrafı konusu ile yeni bir işyeri açma konusunda yardımcı olunmasını istediler. Skandallarla yoluna devam eden Kırıkkale Belediyesi’nin yaptığı bu girişimin nelere malolacağı merak konusu.

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu