Anahtar Kelimeler: skandal

Bir skandal daha

Bir skandal daha

Rapor okumada ihaleli mi?

Bunu da mı yaptınız?

 

Milleti sonuç için bekletiyorlar!

Kırıkkale’de sağlık alanında bir skandal daha yaşanıyor. YİH’te herhangi bir hastalık için çekilen görüntülere ilişkin bazı sonuçların en az 20 gün sonra hastalara bildirildiği ve bunun sebebinin de bir skandal olduğu ileri sürülüyor.

SKANDAL BİR DURUM

Kırıkkale’de sağlık alanında bir skandal daha yaşanıyor. YİH’te herhangi bir hastalık için çekilen görüntülere ilişkin bazı sonuçların en az 20 gün sonra hastalara bildirildiği ve bunun sebebinin de bir skandal olduğu ileri sürülüyor. İddiaya göre herhangi bir hastalık için gerçekleştirilen görüntülü çekimlerin bazı sonuçları hastalara en az 20 gün ve 1 ay arasında bildiriliyor. Sebebinin ise yine iddialara göre sonuçlar Kırıkkale’de çekiliyor ancak İzmir’deki bir poliklinik ve hekim sonuçları okuyarak bildiriyor. Bu da en az 20 gün iye bir ay arasındaki bir sürede tekabül ediyor.

BİLGİLENDİRME YAPILSIN

Yönetimin bu durumu sakladığı ileri sürülürken, konuyla ilgili açıklama bekleniyor. Durumun böyle olup olmadığı gecikme sebebinin neden kaynaklandığı merak ediliyor. Yapılacak bir açıklama ile durumun ortaya çıkması bekleniyor. İddialara göre görüntülü çekimler için cihazlar kiralık, haliyle cihazların kiralandığı firma da sonuç okuma ve raporlama işlemini de kiralık olarak yürütüyor. Hal böyle ise bunun bir skandal olduğu vurgulanıyor. Değilse durumun izah edilmesi ve kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi isteniyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı