Anahtar Kelimeler: alındı

Bir ton mama alındı

Bir ton mama alındı

Kırıkkale Merkez ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak Bir Kap Mama, Bin Sevap Sloganı ile Sokak Hayvanlarının Beslenmesi organizasyonu yapan İYİ Parti farkındalık yaratmaya devam ediyor.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

İYİ Parti il ,Merkez ilçe, ve ilçe teşkilatlarının , belediye meclis ve il genel meclis üyesinin Partili partisiz Kırıkkalelilerin ve ŞİFA veteriner kliniğinin katılımı ile  Merkezde tüm mahallelerde, 8(sekiz) ilçe ve 2(iki) belde de yapılan bu etkinliğin aralıklarla devam edeceğini dile getiren İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, ’Asgari geçim düzeyinin altında yaşayan ancak paylaşmayı çok seven bir millet olarak, doğayı ve hayvanları  koruyup kollamaktan onur duyuyoruz. İnsan olabilmenin yolu, yaratılmış her şeye SEVGİ ve MERHAMET duyabilmektir. Her Can Bir Nefestir.  Doğada bizlerle beraber yaşama hakkı olan hayvanların, bir kısmı şehirlerde, köylerde ve sokaklarda yaşadığı gibi bir kısmı da daha şanslı olup evlerimizde bizlerle birlikte yaşamaktadırlar. Aslında hangi koşulda olursa olsun hepsinin temel ihtiyacı bir tutam Sevgidir” dedi.                                               

BİLGİ VERİLDİ

Altınışık,  "Biz İYİ Partiler olarak bu duygu ve düşüncelerle, sokakta bulunan sahipsiz kedi ve köpeklerin suya, ve yemeğe ihtiyaçları olduğunu ve bu konuda İnsan olarak bir şeyler yapmamız gerektiğini  düşünüyoruz. Tüm halkımızın da  bu şekilde duyarlı olduğuna ve olması gerektiğine inanıyoruz. Çünkü bizler  kedisi rahatsız olmasın, uyanmasın  diye elbisesini kesen bir Peygamberin Ümmetiyiz. Bugün biz 1(Bir) TON  mama dağıtarak  düşüncemizi eyleme geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonraki faaliyetlerimizi  diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içerisinde ve Tüm Hayvan severlerle beraber yapmak en büyük arzumuzdur” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli