Anahtar Kelimeler: Birleştirici oluyoruz

Birleştirici oluyoruz

Birleştirici oluyoruz

Birleştirici oluyoruz

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ayrılıkçı değil birleştirici bir modelle ilçemizi yönetiyoruz dedi.

KAMUOYUNA DUYURU YAPTI

Bildik yapmış olduğu açıklamasında: ´´Saygıdeğer gönül dostlarım. Biz yaklaşık 6 yıldır sizlerle iç içe şeffaf, yalansız, dolansız, kavgasız, gürültüsüz bir ilçe yönetiyoruz. Sevgide seçicilik saygıda mecburiyet ilkesiyle kimseye hakaret etmeden saygı duyarak, ayrılıkçı değil birleştirici bir modelle ilçemizi yönetiyoruz. Kargaşadan medet umanlara müsaade etmedik etmemeceğizde.

Bizler Cumhur ittifakına sonuna kadar bağlı, Liderimizin ve Genel Merkezimizin sözünü yere düşüreceğimize siyaseti bırakırız, biz omurgalı siyaset yapıyoruz.İddia edildiği gibi partisine, il başkanına, milletvekiline, il genel meclis üyesine ve hiç olan şahsına edilmiş bir iftira söyleminin kesinlikle yoktur, saygıda kusurumuz varsa ilçe, il başkanı veya Milletvekili çıksın söylesin. Aksine yalan söyleyen iftira atanlardan ispatını istiyoruz yoksa müfterisiniz.´´

BİR DÖNEM SONRA GELECEK

´´TOKİ müracaatı yapılmış olup 2020 yılında planlamaya alınacaktır. Son açıklanan yüz bin adet Toki konutuna Sulakyurt´tan istenen talep Kasım-Aralık ayında toplandığından ve imarda işli toplu konut alanı yeni oluşturulduğundan 2019 yılı sonu planlamaya yetişmemiştir. Bundan da kimsenin sorumluluğu yoktur. Zaten bizlerde talep topladığımız an hemen ertesi gün Toki´ye müracaatımızı yaptık. İnşallah el birliği ile ilçemize Toki bir dönem sonra gelecektir.?



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli