Anahtar Kelimeler: “Birleştirici olacağız”

“Birleştirici olacağız”

“Birleştirici olacağız”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, Kırıkkale İYİ Partililer buluştu. İYİ Parti İl teşkilatında düzenlenen toplantıda Akalın, Türk Milletini birleştirme politikası izleyeceklerini söyledi.

 

KIRIKKALE ZİYARETİ

Düzenlenen programda İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, kısa bir konuşma yaparak, Akalın'a teşkilatını tanıştırdı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, İYİ Partinin 21. yüzyılda tüm ülkeyi temsil edeceğini belirtti. Seçimlerin baskı ile yapıldığı bir döneme girdiklerini ileten Akalın, "Baskı yapan bir politikaya karşı mücadele ediyoruz. Türkiye'de siyaset plan baskısını 20 yıllık bugünkü köhne yapı oldu” dedi.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, "2015'de Liderimiz Meral Akşener'e Bakanlık teklif edildi ve Akşener bunu reddetti. Bir duruş sergiledi ve bir oluşuma gidildi. Türk siyasi hareketin en zor şartlar altında kurulan bir partiyiz. Bu hareketin cesurlalar hareketi adı alması boş değildir.''dedi. 15 Temmuz darbe girişimde en çok etkilenen parti İYİ Parti olduğunu söyleyen Akalın, "Çünkü iktidara yürüyorduk” dedi.

ADİL VE BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, "Bugün burada yarınları inşa etmek için, bugün sizlere buradayız. Önümüzdeki 100 yılda evlatlarımızın siyaset yapacağı bir politika ile geliyoruz. Türkiye'de adaleti sağlayacağız. Adil ve birleştirici olacağız. Yeni bir dönem inşa edeceğiz'' diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false